Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman: ”Nu știu dacă este oboseală cronică sau dacă corpul meu...”

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman. Îndrăgitul actor a luat pe toată lumea prin surprindere, în special pe cei care-l urmăresc în mediul online. Știm deja că este destul de activ pe rețelele de socializare și că împărtășește aproape orice cu fanii săi, astfel că nici acum nu a ezitat. Iubitul Oanei Moșneagu le-a povestit pe larg că nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente. Totodată, a specificat că l-a ajuns foarte tare oboseala. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și-a speriat fanii din mediul online, asta imediat după ce a făcut o afirmație pe care rar a auzit-o cineva la el: 'Nu mai pot!'. Nu, nu era sub forma de glumă. Actorul a dezvăluit că în ultimul timp a avut un program destul de haotic și încărcat, iar corpul său resimte aceste lucruri. A vorbit pe larg cu cei care-l urmăresc și îndrăgesc în mediul online despre problemele cu care se confruntă în aceste momente.

gherman-9gherman-9

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vlad Gherman este unul dintre cei mai iubiți actori din România. A cucerit publicul larg cu numeroasele sale roluri în care și-a intrat foarte bine de la bun început, astfel că și-a format și o mare comunitate de fani. Obișnuit să le povestească momentele din viața lui, acesta nu ezită nici când vine vorba de momente mai puțin plăcute din viața lui, cum este de data aceasta.

Citește și: Cum arată mama Oanei Moșneagu.S-au pozat împreună, alături de Vlad Gherman

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Vlad Gherman:„Semănăm?'

Citește și: De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble:„Se roagă de mine să îi las, dar…'

Citește și: Când și cum va naște Daniela Crudu. Vedeta va avea o fetiță:”Este sută la sută…”

Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman

Vlad Gherman este protagonistul serialului Lia de la Antena 1 alături de numeroase nume mari din România. Așa cum ne-a obișnuit pe toți, se implică trup și suflet în proiectele pe care le are. Astfel că nu sunt de mirare problemele cu care se confruntă acum. Actorul a dezvăluit că se simte extrem de obosit. Nu știe însă dacă chiar se resimte corpul de la nopțile nedormite și programul haotic sau este vorba despre altceva.

Nu-mi dau seama dacă este oboseală cronică sau dacă organismul meu s-a setat să hiberneze în perioada aceasta până vine Moș Crăciun. Nu știu… Sunt leșinat. Am dormit două ore după ce am venit acasă. Am avut filmări pentru serialul Lia. Nu mai pot, pur și simplu.”, a spus Vlad Gherman pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman, mereu cu umorul la el

Deși este vizibil afectat de nopțile nedormite și de programul încărcat, Vlad Gherman continuă să aducă zâmbetul pe fața tuturor. După ce a dezvăluit cu ce probleme se confruntă din cauza oboselii, a ținut să precizeze că motivul ar putea fi și vârsta. Anul următor împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani, iar ceea ce insinuează este că îmbătrânește și nu mai poate fi la fel de activ.

'Fac 30 de ani la anul și probabil că d-aia.', a concluzionat amuzat Vlad Gherman.

Vlad Gherman, printre actorii care joacă în noul serial 'Lia'

Un nou serial românesc este gata să cucerească inimile românilor și să le capteze atenția deplină. Este vorba chiar despre serialul 'Lia'. Vlad Gherman, Alexandru Ion și Doinița Oancea sunt doar câțiva dintre cei care vor apărea pe micile ecrane la Antena 1. Serialul 'Lia' vine cu o serie de surprize neașteptate. Telespectatorii așteaptă deja cu nerăbdare să îi vadă pe actorii favoriți în diferite roluri.

Actorii care fac parte din distribuția serialului Lia sunt Doinița Oancea, Andrei Voicu, Alexandru Ion, Valeriu Ilișie, Oana Zara, Bogdan Talașman. Nu lipsesc nici Roxana Văduva, Elena Mogîldea, Mihai Mitițescu, Horațiu Mălăele, Vlad Gherman, Kira Hagi. Lista continuă cu Dan Condurache, Rodica Popescu Bitănescu și Alexandru Papadopol, Ștefan Floroaica, Ana Bodea și Ioana Blaj. Nu se termină aici totuși, astfel că și Carmen Ionescu, Constantin Cotimanis, Alexandru Repan, Vasile Muraru, fac parte din serial. Dorina Lazăr, Cristina Deleanu, Dana Dogaru, Ioana Flora, Alexandru Bindea, Tina Duceac și Ilinca Goia sunt și ei pe listă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton