Costel Mircea Bratosin, fost concurent Chefi la cuţite, a fost arestat pentru agresiune sexuală. Cum se apără tânărul

 Dumba Gabriela
.

Costel Mircea Bratosin, fost concurent Chefi la cuţite, a fost arestat. Acesta este asistent medical şi maseor la Spitalul de Recuperare Băile Felix, iar recent a ajuns pe mâna polițiștilor din Oradea, după ce mai multe femei l-au acuzat de agresiune sexuală. Cum se apără Costel Mircea Bratosin, fost concurent de la Chefi la cuţite în fața acuzațiilor de agresiune sexuală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Cornel Bratosin, asistent medical balneofizioterapeut la Departamentul Masaj din cadrul Spitalului de Recuperare din Băile Felix, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală în formă continuată.

01-mircea-costel-bratosin-fb-06122201-mircea-costel-bratosin-fb-061222

Costel Mircea Bratosin de la Chefi la cuţite a fost arestat

Costel Mircea Bratosin de la Chefi la cuţite ar fi fost reclamat de cinci femei pentru că, în timpul procedurilor, ar fi ajuns cu mâinile în zone nepermise.

Bărbatul a fost reținut luni, 5 decembrie pentru 24 de ore. Marți, acesta a fost propus de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea pentru arest preventiv.

Propunerea procurorilor a fost admisă de magistrații de la Judecătoria Oradea.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bratosin Mircea Costel cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, totul cu aplicare art. 38 al. 1 C.p.. pe o durată de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis în baza prezentei încheieri', se arată în minuta instanței.

Citește și: Aurelian Temișan și Angela Similea, incident amuzant la începutul carierei:„A trebuit să las pantalonii mai jos să nu se vadă’

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!’

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani.Cum arată acum idolul femeilor

Ce acuzații au formulat femeile la adresa lui Costel Mircea Bratosin de la Chefi la cuţite

Una dintre femei a reclamat că a fost agresată de patru ori, o altă tânără a susținut în fața anchetatorilor că a fost agresată de cinci ori, o alta spune că de două ori maseurului i-ar fi ajuns mâinile în zonele intime. O altă femeie a reclamat că în timpul masajului i-a atins o dată sânii, iar cea din urmă femeie care l-a reclamat susține că a agresat-o de patru ori.

În fața anchetatorilor, Bratosin a susținut că le-a atins pe femei în anumite zone pentru că are probleme de vedere. Același lucru l-a declarat și o polițistă, pacientă a Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix.

„Eu am fost la masaj la el și s-a comportat absolut normal. Eu cred că a ajuns în această situație pentru că are probleme de vedere. Nu vede bine și asta e, cred eu, problema. Din punctul meu de vedere este inofensiv', a declarat aceasta, potrivit Adevărul.ro.

Directoarea Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, Ramona Suciu, susține că este un caz izolat. Totodată, aceasta a spus că în trecut, în urmă cu mai bine de un an, au fost făcute două sesizări la adresa anagajatului Spitalului, sesizări care nu au putut fi probate.

„Nu am avut niciodată reclamații împotriva lui. Au fost în trecut două sesizări verbale, dezbătute în consiliul etic al unității noastre. Însă nu au fost dovedite. De altfel, el nu a recunoscut atunci. Noi, totuși, l-am ținut sub monitorizare, însă nu am avut alte sesizări sau reclamații după aceea. În mod normal, cine face așa ceva, face constant. Una este să fie dovedit și alta cu titlul de bârfă. Și pentru noi a fost o surpiză, ieri, când am aflat că a fost ridicat de procurori', a declarat Ramona Suciu. Aceasta îl descrie ca un angajat revendicativ, însă fără să deranjeze pe cineva.

Suciu susține că este un caz izolat și că angajații Spitalului își practică meseria cu bună-credință și seriozitate.

„Noi mizăm pe prezumția de nevinovăție și sperăm să nu fie real ceea ce se spune despre el. Ce va urma vom vedea. Noi nu tolerăm astfel de comportamente. Echipa noastră de profesioniști își face treaba, deci nu poate fi generalizat. Încercăm să oferim condiții bune pacienților noștri. Dacă unul dintre noi greșește, nu toată lumea este la fel', mai zice Suciu, citată de bihon.ro.

Cum se apără Costel Mircea Bratosin de la Chefi la cuţite, după ce a fost arestat pentru agresiune sexuală

Potrivit unor surse ale Adevarul.ro, Bratosin ar fi încercat să se apere susţinând că a fi atins din greşeală părţile intime ale pacientelor sale deoarece are probleme de vederea. 

De altfel, el a absolvit un liceu special pentru tineri cu deficienţe de vedere şi şi-a obţinut diploma de asistent medical la Liceul tehnologic Special Regina Elisabeta din Bucureşti, tot o unitate şcolară destinată persoanelor cu probleme de vedere.

Însă numărul situaţiilor în care s-a întâmplat acest lucru este mult prea mare, după cum au arătat anchetatorii, care au identificat cinci victime, asupra cărora maseurul e acuzat că a comis 16 acte materiale de agresiune sexuală.

În timpul dezbaterilor, Mircea Bratosin a cerut măsuri mai blânde, precum controlul judiciar sau arest la domiciliu.

Solicitarea i-a fost respinsă însă de judecători.

„Respinge cererea inculpatului privind luarea măsurii controlului judiciar. Respinge cererea inculpatului privind luarea măsurii arestului la domiciliu', se arată în minuta instanței.

Cine este Costel Mircea Bratosin de la Chefi la cuţite, arestat pentru agresiune sexuală

Costel Mircea Bratosin este cunoscut în Oradea. În 2019, el a concurat la emisiunea „Chefi la cuţite”, unde a fost primul concurent albinos, o condiţie genetică extrem de rară care afectează pigmentul, astfel încât pielea şi părul sunt albe, iar ochii sunt foarte sensibili la lumină.

Bratosin este student în anul lll la Jurnalism şi are o emisiune proprie, „Lumea În Obiectiv, care poate fi urmărită online, pe YouTube.

Asistentul medical Mircea Bratosin este cunoscut în Oradea pentru implicarea sa în diferite proiecte, în special pentru persoanele cu dizabilități.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton