Cu ce artist de la noi s-a afișat Alina Sorescu, în plin proces cu Alexandru Ciucu: "Abia așteptăm să..."

 Raiciu Adriana
.

Cu ce artist de la noi s-a afișat Alina Sorescu, după ce a confrimat divorțul de Alexandru Ciucu. Vestea că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează a căzut ca un trăsnet pentru fanii cuplului. Deși au existat diferite zvonuri legate de o posibilă despărțire, cei doi nu au oferit niciun detaliu până când nu au ajuns în fața instanței. Vedeta a fost surprinsă acum alături de un artist cunoscut din țara noastră. Iată imaginea cu cei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună două fetițe minunate, pe Elena Carolina și Ana Raisa, ce le seamănă leit. După mai multe zvonuri legate de divorț, artista a clarificat situația între ei printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Aceasta a confirmat separarea de tatăl fetițelor și nu a vrut să ofere mai multe detalii despre motivul despărțirii.

Alexandru-Ciucu-2Alexandru-Ciucu-2

De când a anunțat că divorțează de cel care i-a fost alături și la bine și la rău, vedeta a încercat să se focuseze cât mai tare pe carieră. Astfel, de curând, Alina Sorescu a fost surprinsă alături de un cunoscut cântăreț din țara noastră, cel mai probabil au pregătit un proiect muzical împreună. Iată despre cine este vorba!

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Costă o avere!

Citește și: Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând'

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă: „S-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo’

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea actriței. A făcut imaginile publice

Cu ce artist de la noi s-a afișat Alina Sorescu, după ce a confrimat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de 12 ani, iar împreună au două fetițe. De mai bine se un an se zvonește că mariajul celor doi ar fi ajuns la final. Deși păreau că au familie fericită, artista și creatorul de modă au decis să se despartă.

La puțin timp după ce a fost confirmată separarea, cântăreața a început să posteze pe conturile sale de socializare tot mai mult despre viața sa profesională. Chiar de curând, aceasta a fost surprinsă alături de Edward Sanda. Soțul Cleopatrei Stratan i-ar fi compus noua piesa, pe care urmează să o lanseze în curând.

„Ați ghicit! @edwardsandaofficial ne-a compus melodia nouă! Și eu, și picii abia așteptăm să o lansăm!”, a scris Alina Sorescu în dreptul unei fotografii cu Edward Sanda.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 de căsnicie. După ce au apărut mai multe zvonuri legate de separerea celor doi, aceștia nu au vrut să ofere niciun detaliu până nu au ajuns în fața instanței.

Despărțirea a fost confirmată chiar de artistă, prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare.

 „Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine, și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu, pe Instagram.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton