Bianca Pop, internată la Psihiatrie. Mama fostei ispite de la Insula Iubirii rupe tăcerea: ”A vrut să sară pe geam”

 Cruceru Cristina
.

Bianca Pop, internată la Psihiatrie. Mama fostei ispite de la Insula Iubirii rupe tăcerea, după ce fiica ei a acuzat-o că a internat-o la spital, fără voia ei. Geta Pop face dezvăluiri incendiare despre starea de sănătate a brunetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Pop a fost internată la Psihiatrie. Fosta ispită de la Insula Iubirii, care nu ieșea din casă fără 1000 de euro cash, trece prin momente cumplite. Bruneta a ajuns pe patul de spital, din cauza problemelor grave cu care se confrunta de ceva vreme. Bianca Pop a acuzat-o pe mama ei, de faptul că a dus-o la spitalul de Psihiatrie, fără voia ei. Geta Pop a lămurit, în cele din urmă, toate zvonurile despre starea fiicei ei.

Bianca-PopBianca-Pop

Starea de sănătate a Biancăi Pop nu este una deloc bună, fapt pentru care a fost internată la spital. Geta Pop, mama brunetei, a lămurit întreaga situație, după ce fiica ei a spus pe internet, că a fost internată cu forța la Psihiatrie. Astfel, mama fostei ispite de la Insula Iubirii a făcut declarații publice după vorbele acide ale fiicei ei, aruncate în mediul online.

Citește și: De ce a dispărut Bianca Pop de la Insula Iubirii din lumea mondenă: „Am realizat cât am greșit'

Citește și: O mai ții minte pe ispita care nu ieșea din casă fără 1000 de euro? Ce face Bianca Pop de la Insula Iubirii

Citește și: Anda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din casă: „Am fost înșelată”

Citește și: Ce ar face Anamaria Prodan dacă viitorul iubit i-ar cere să-și șteargă tatuajul cu Reghecampf: 'Trebuie să fim fericiți'

Bianca Pop, internată la Psihiatrie

Geta Pop rupe tăcerea, după ce Bianca, fiica ei, a acuzat-o că a internat-o cu forța la Psihiatrie. Mama fostei ispite de la Insula Iubirii pune capăt tuturor zvonurilor. Geta susține că Bianca a ajuns la 39 de kilograme, fapt ce a îngrozit-o.

„N-a bătut-o nimeni. Am plecat cu fiul meu să o ducem acasă. Ea a început să urle pentru că se droghează de câteva luni și a slăbit 18 kilograme și normal că am chemat Poliția și Salvarea, că altfel nu o puteam duce, ca să o detoxific. Ea se droghează și bea, e grav bolnavă. Ea a vrut să sară pe geam, a locuit la etajul 10 și băiatul meu a trebuit să o imobilizeze, dar în niciun caz să o lovească. Ea are o depresie.”, a declarat mama Biancăi Pop, la Antena Stars.

Bianca Pop, acuzații dure la adresa mamei ei

Bianca Pop făcea acuzații dure la adresa mamei ei, spunând că ea a internat-o la Psihiatrie. Mai mult decât atât, vedeta susținea că fratele ei ar fi bătut-o, însă nu ar fi fost adevărat acest lucru, după cum a precizat Geta Pop.

Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme.Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau.Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit Poliția și Poliția m-a dus la nebuni(…). La nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit', spunea Bianca Pop, pe internet.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton