Cu ce afacere a dat lovitura Dan Bittman. Cântărețul câștigă bani frumoși în afara concertelor Holograf

 Dumitrache Laura
.

Cu ce afacere a dat lovitura Dan Bittman. Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Deși are un program încărcat datorită concertelor programate cu trupa Holograf, artistul se ocupă și de afacerea sa. Dan Bittman a reușit să dea lovitura cu business-ul său după ce au fost ridicate restricțiile pentru răspândirii coronavirusului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu ce afacere a dat lovitura Dan Bittman. Pe lângă activitatea sa artistică, Dan Bittman are și o afacere care îi aduce un venit major. Cântărețul a investit într-un complex, la 49 de kilometri de București, pe malul lacului Sulimanu. Artistul, în vârstă de 60 de ani a mărturisit că în pandemia de coronavirus afacerea a mers foarte bine.

Dan BittmanDan Bittman

Pe malul Lacului Sulimanu, Dan Bittman, solistul trupei Holograf are un complex. În afacerea sa, artistul ar fi investit peste 700.000 de euro și are de gând să o dezvolte și mai mult. Cântărețul a spus că afacerea sa merge foarte bine.

Citește și: Ce spune Dan Bittman despre Liliana Ștefan, la doi ani de la despărțire:„A fost femeia pentru care am și făcut copiii. Dacă nu…'

Citește și: Cine e femeia care l-a însoțit pe Dan Bittman la ziua de naștere a Taniei Budi.S-au afișat și pe rețelele de socializare

Citește și: Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct:„Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva'

Citește și: Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie:„Avem situații în care…'

Cu ce afacere a dat lovitura Dan Bittman

Dan Bittman și-a deschis o afacere care îi aduce venituri considerabile, în afara concertelor Holograf. Artistul a deschis un parc de agrement, în Sărulești, pe lacul Sulimanu.

Printre activitățile pe care artistul le-a pus în dispoziția turiștilor se numără plimbări pe plac cu canoe, meciuri de paintball sau fotbal. Cântărețul nu a vrut să stabilească prețuri exagerate. Astfel, o noapte în cazare în complexul solistului costă între 150 și 250 de lei.

Artistul are planuri mari pentru afacerea sa

Liderul trupei Hologrof are planuri mari pentru afacerea sa. Dan Bittman își dorește să le ofere turiștilor mai multe variante de activități. Artistul s-a decis să deschidă un club de karate chiar pe malul lacului din apropiere.

Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului', spunea Dan Bittman în urmă cu ceva timp.

Dan Bittman: „Afacerea mergea mai bine în pandemie”

Dan Bittman declara în urmă cu ceva timp că afacerea sa a mers mult mai bine în pandemie, spre surprinderea multora. Artistul a mărturisit că în primul an de pandemie a avut mulți turiști, dar acum aceștia se duc în multe locuri. Odată cu relaxarea restricțiilor, solistul și-a reluat concertele, iar acum programul lui este foarte aglomerat.

Afacerea mergea mai bine în pandemie. Probabil acum lumea are mai multe locuri în care se poate duce, dar la final de săptămână vin cei obișnuiți. În primul an de pandemie am avut mai mulți clienți. Poți să te dai pe teleski pe lac, să pescuiești.Vrem să amenajăm și un teren de beach volleyball. Suntem în discuții cu Federația de Volei.”, declara artistul pentru Fanatik.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton