Cristina Spătar petrece sărbătorile de Paște în orașul natal: "Vreau să merg la mormântul părinților mei"

 Dumitrache Laura
.

Cristina Spătar este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cântăreața s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme de plan personal, dar și profesional. Cu toate astea, Cristina a dovedit că este o femeie puternică, indiferent de situație. De Paște, artista va merge în orașul natal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar, supranumită și „Regina R&B”, are o carieră de succes, dar traseul ei profesional a avut parte de multe provocări. Colaborările cu artiști celebri din țară i-au adus celebritate, Cristina fiind remarcată încă de la primele apariții pe scena muzicală. Chiar și așa, cântăreața a devenit în ultimii ani o prezentă discretă.

Cristina Spatar la salaCristina Spatar la sala

Perioada de pandemie și-a pus amprenta asupra afacerilor artistei, dar acum a revenit pe sticlă și e pregătită să își ducă mai departe visul. Cristina Spătar nu s-a lăsat doborâtă în fața problemelor întâmpinate, iar cei doi copii ai ei au ajutat-o să treacă cu bine peste situațiile dificile.

Citește și: Ce interdicție a primit Cristina Spătar de la fostul soț:”Cochetam cu ideea de a mă muta în Anglia, dar…”

Citește și: Unde locuiește Cristina Spătar, după ce s-a zvonit că s-a mutat din țară:”Sunt mult mai multe oportunități acolo”

Citește și: Cum arată Alina Plugaru, la 13 ani de când s-a retras din industria filmelor pentru adulți.Din ce câștigă bani acum

Citește și: Rusia a respins propunerea de armistițiu de Paște.Ce mesaj a transmis Volodimir Zelenski într-o înregistrare video

Cristina Spătar va petrece sărbătorile de Paște în orașul natal

Cristina Spătar, în vârstă de 49 de ani este recunoscută pentru talentul său muzical. De-a lungul anilor, melodiile sale au răsunat în casele românilor. Chiar dacă în ultima perioadă a fost o prezență discretă, Cristina Spătar are o vechime mare în lumea artiștilor. Artista s-a născut la Onești, iar acum locuiește în București, împreună cu cei doi copii, Aida și Albert. De Paște, vedeta plănuiește să se întoarcă în orașul natal și să viziteze mormintele părinților.

„S-ar putea să merg la Onești de Paște, la mormântul părinților mei. Mai am o parte din rude acolo și aș vrea să merg la ele, acolo. Așadar, mă duc la mormintele părinților, mă duc la Înviere, cu copiii. De Paște merg acasă, sunt cu familia.”, a declarat Cristina Spătar pentru wowbiz.ro.

Cum se pregătește Cristina Spătar pentru Sărbătorile Pascale

Paștele este o sărbătoare care adună membrii familiei la un loc. Acest lucru se va înâmpla și în casa Cristinei Spătar. Vedeta a declarat că este o persoană credincioasă și încearcă să îndeplinească toate tradițiile pentru această sărbătoare. Cristina va petrece Paștele alături de copiii ei, care au ajutat-o cu vopsitul ouălor. Curățarea casei și mersul la biserică se numără printre activitățile pe care Cristina și copiiii ei le fac în această perioadă.

„Vopsim ouăle de joi, facem curățenie generală, fiecare face de sărbători mai mult ca niciodată, încercăm să ținem post măcar săptămâna asta, miercuri și vineri. Facem exact așa cum cere tradiția. Încercăm să fim buni creștini, pentru că eu personal cred în Dumnezeu și cred că tot ceea ce ne dă Dumnezeu trebuie să fie primit. Respectăm tradițiile, credem în Dumnezeu. Nimic deosebit.”, a mai declarat Cristina Spătar.

Cristina Spătar, cu gândul la părinții ei

În preajma sărbătorilor, Cristina Spătar devine nostalgică. Cântăreața a recunoscut că o poartă mereu în gânduri pe cea care i-a dat viață și că dorul de părinți este extrem de puternic în această perioadă. Totuși, artista își mai alină din suferință prinvindu-și copiii, care abia așteaptă să petreacă Paștele alături de mama lor.

În Săptămâna Mare, a Patimilor, voi face curățenie. Joi vopsesc ouăle și o să am un ajutor de nădejde în copii. De Paște sunt așteptată la Craiova, la cea mai bună prietenă a mea, Claudia Ghițulescu, dar vreau să merg și la Onești, la mine, să duc copiii să ne vedem rudele. În perioada asta se curăță mormintele, o să merg și la mama la mormânt!', a povestit Cristina Spătar pentru Click!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton