Când s-au cunoscut Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru: „Cea mai bună femeie din televiziune!”

 Martin Lorena
.

Când s-au cunoscut Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru. Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Aceasta prezintă emisiunea „Teo Show' la Kanal D. Dacă până de curând, colegul său de platou era Bursucu, acum Mihai Mitoșeru și Bella Santiago i-au luat locul. Iată ce spune actorul și omul de televiziune despre talentata prezentatoare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru este un actor și un om de televiziune extrem de cunoscut din România. Dacă până de curând acesta se prezenta în platoul emisiunii „Teo Show' în rolul de invitat, acum lucrurile stau diferit. El a devenit co-prezentator la Kanal D și nu poate decât să fie extrem de fericit! Acesta a oferit un interviu în cadrul căruia și-a spus părerea despre noul proiect, dar și despre colega sa, Teo Trandafir.

Mihai-Mitoseru-1Mihai-Mitoseru-1

Acesta a recunoscut că Teo Trandafir a fost cea care l-a inspirat în cariera sa de jurnalist. Iată mai multe declarații cu privire la primile întâlniri dintre cei doi.

Citește și: De ce nu s-a însurat Bursucu, până acum, cu mama fiicei sale:’Pur și simplu, mi-a fost…’

Citește și: De ce nu mai merge la grădiniță fetița lui Bursucu:„Am încercat o săptămână, cu plâns din belșug, dar…/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au certat Monica și Irinel Columbeanu, la doar trei zile de la nuntă:„Ce sens mai are, oare, să o continuăm?

Citește și: Simona Gherghe a fost înlocuită de Gabriela Cristea la emisiunea Mireasa.Prezentatoarea de la Antena 1 are COVID-19

Când s-au cunoscut Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Teo Trandafir. Se pare că cei doi se cunoscut de aproape 20 de ani și au mai vrut să lucreze împreună și în trecut. La început, când Mihai abia intra în lumea televiziunii, a fost îndrumat de către frumoasa vedetă de la Kanal D.

„Mă cunosc cu Teo Trandafir de aproape 20 de ani și am vrut să lucrăm de mai multă vreme împreună. Ea a fost într-un fel profesoara mea, pentru că atunci când am intrat eu în televiziune, ea era deja acolo, avea experiență. Am furat meserie de la ea. Întotdeauna mi-a plăcut Teo Trandafir din toate punctele de vedere, dar în primul rând ca om, este un prieten adevărat care este oricând acolo când ai nevoie. Profesional cred că este de departe cea mai bună femeie din televiziune. Noi am mai colaborat de-a lungul timpului, am fost des invitat la „Teo Show', i-am fost ocazional și partener când Bursucu nu a putut fi prezent în platou, așa că pentru mine a fost o bucurie să accept această provocare', a declarat el pentru EGO.ro.

Mai mult decât atât, acesta susține că și interacțiunea cu Bella Santiago este una foarte bună. Cei trei nu sunt doar colegi de platou, ci și prieteni.

„Mă înțeleg foarte bine cu ele, suntem și prieteni. Ținem unul la altul și cred că ne facem treaba foarte bine și se vede și de acasă acest lucru. Împreună suntem plini de viață, bucuroși când ne vedem, când suntem împreună. Sunt niște prietene extraordinare, la care țin enorm. După emisiune ieșim destul de des împreună', a mai spus el.

Cât de dificil este să lucreze cu Teo Trandafir

Întrebat dacă îi este dificil să lucreze cu Teo Trandafir, Mihai Mitoșeru a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. Acesta susține că prietenia dintre el și frumoasa prezentatoare ajută foarte mult la interacțiunea în timpul emisiunii. Mai mult decât atât, având experiență și multă personalitate, vedeta de la Kanal D reușește să creeze o atmosferă plăcută în platoul de filmare.

„Este destul de simplu, mai ales când ai alături un om ca Teo Trandafir. Ne știm de mult timp și de multe ori am senzația că vrem să spunem același lucru. Să lucrezi cu Teo este foarte ușor dacă menții un anumit standard și ești un om puternic. Este o provocare, însă una bună și frumoasă. Suntem în primul rând prieteni si apoi colegi. Dacă te simți bine în mediul unde lucrezi, lucrurile funcționează. De când am venit la Kanal D am descoperit că aici este o atmosferă frumoasă, suntem practic o familie, suntem toți prieteni. Îți faci treaba mult mai bine într-un astfel de mediu și acest lucru se vede', a mai spus el pentru sursa citată.

Bursucu nu i-a oferit niciun sfat lui Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a venit în platoul emisiunii „Teo Show' pentru a-l înlocui pe Bursucu. Întrebat dacă acesta i-a oferit vreun sfat, noul partener al lui Teo Trandafir a răspuns că nu. Se pare că programul fostului co-prezentator nu se potrivește cu cel al actualului om de TV.

„Nu a apucat să îmi mai ofere niciun sfat, pentru că la ora când intram noi în emisie el probabil doarme. Are deja alt program de viață, odată cu matinalul Dimineața cu noi', și nu prea ne mai vedem. Ne mai întâlnim uneori pe coridoarele televiziunii. Mi-a dat sfaturi pentru emisiunea „Se strigă darul!', în schimb', a continuat el pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton