Cristina Șișcanu, criticată pe Instagram după ce a postat o fotografie în costum de baie. Răspunsul ei: "Eu nu am frustrări"

 Lupescu Anca
.

Cristina Șișcanu a fost aspru criticată de fani după ce s-a afișat în costum de baie la mare, deși vedeta a slăbit considerabil. Totuși, abdomenul ei nu este perfect plat, iar fanii au văzut asta imediat. Cristina a explodat și le-a transmis fanelor să fie mai „relaxate'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se află la mare alături de fetița lor Petra. Cristina se bucură din plin de vacanța alături de familia ei și de razele soarelui, însă internauții au fost foarte atenți la detalii și nu s-au putut abține să nu-i strice starea Cristinei.

Concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities, a fost criticată după ce s-a filamat în costum de baie.

Una dintre internaute a observat imediat că vedeta mai are de lucrat la formele ei, motiv pentru care i-a lăsat un comentariu care a stârnit un adevărat război.

Uite te un pic la video ul făcut…nu ti se pare ca ar trebui să te duci pe la sala?', a scris internuata.

Cristina Șișcanu, la rândul ei, a văzut comentariul și a pus-o la punct pe femeia care a judecat-o pentru aspectul ei fizic.

„@randunica19 da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sala, nu am voie sa port costum de baie? Sau ar trebui sa stau ascunsa? Doamnelor, fiți mai relaxate! Singure va creati frustrări . Eu nu am frustrări chiar dacă ar trebui' sa mai pierd câteva kg și sa fiu mai tonifiata conform unor standarde' impuse de nu știu cine!', a scris Cristina Șișcanu pe Instagram. 

I-au luat apărarea alte fane

De partea Cristinei au fost mai multe admiratoare care au spus că vedeta arată superb la vârsta ei și că nu ar trebui să plece urechea în stânga și în dreapta

Captură-de-ecran-din-2020.08.11-la-16.21.41Captură-de-ecran-din-2020.08.11-la-16.21.41

„Mama da ce probleme ai! Că Cristina nu merge la sala 🙈🙈🙈🙈 sincer uita-te prima data la tine și aduti aminte ca noi suntem nimeni ca sa judecam', „Bravo Cristina! nu trebuie sa fim toate palestrate ca sa putem purta costum de baie. În poza de profil cred ca sunteți dumneavoastră care aveți nevoie urgent de sală, ați trecut de mult vârsta tinereții. Si da femeile sunt cele mai rele între ele', au fost câteva dintre comentariile internautelor.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton