Fiica regretatului Steve Irwin este însărcinată! Bindi va deveni mamă pentru prima oară

 Cica Cristina
.

Bindi Irwin, fiica regretatului zoolog și om de televiziune Steve Irwin, a dat vestea cea mare: este gravidă pentru prima oară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bindi și partenerul ei, Chandler Powell au anunțat cu emoție că urmează să devină părinți.

„Baby Wildlife Warrior se va naște în 2021. Eu și Chandler suntem mândri să anunțăm că vom deveni părinți! Este o onoare să vă împărtășim acest moment special. Deși sunt în primul trimestru de sarcină, vrem să fiți parte din această călătorie a noastră încă de la începutul ei.

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată pe Instagram după ce a postat o fotografie în costum de baie. Răspunsul ei:„Eu nu am frustrări'

Nu am putut aștepta să vă împărtășim vestea în timp ce ființa aceasta micuță a devenit cea mai importantă parte a vieții noastre.

Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru noi. Vă rugăm să transmiteți sfaturile, gândurile și rugăciunile voastre către noi și bebelușul nostru. Iubire și lumină', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Citește și: Andra, însărcinată a treia oară? Anunțul lui Cătălin Măruță:„În perioada asta…'

Chandler, soțul lui Bindi a ținut să sublinieze în secțiunea de comentarii: „Vei fi cea mai grozavă mamă'.

Bindi și Chandler Powell s-au logodit în iulie 2019, iar la 9 luni de la logodnă cei doi s-au și căsătorit! Chandler a fost nevoit să se mute din Florida în Australia pentru a continua munca începută de regretatul Steve Irwin, alături de familie, notează avantaje.ro.

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian:„În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!'

„Vânătorul de corocodili”, cum era supranumit, creatorul senzaționalelor documentare despre viața în sălbăticie a murit în mod stupid, în anul 2006, la doar 44 de ani, acesta fiind înțepat în inimă de acul unei pisici de mare…Bindi Irwin avea numai 8 ani la momentul tragicului incident în care și-a pierdut tatăl.

Bindi-Irwin-2Bindi-Irwin-2

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton