Cristina Șișcanu a părăsit competiția Survivor România. Primele imagini cu soția lui Mădălin Ionescu, la întoarcerea în țară. “Ați crucificat-o”

 Lixandru Livia
.

Cristina Șișcanu este primul concurent eliminat din competiția Survivor România. Ea a plecat acasă în urma voturilor telespectatorilor, după ce alături de Elena Ionescu și Asiana Peng a fost nominalizată de echipa Faimoșilor.

cristina-siscanu-gratiela-consiliucristina-siscanu-gratiela-consiliu

Duminică după amiază, Cristina Șișcanu a ajuns acasă. Ea a fost întâmpinată pe Aeroportul de la Otopeni de soțul ei, Mădălin Ionescu, împreună cu fetița lor, Petra, potrivit Wowbiz. Extrem de emoționată, Cristina Șișcanu abia și-a putut stăpâni lacrimile.

Elena Ionescu, Asiana Peng și Cristina Șișcanu au fost cele trei concurente propuse spre eliminare. Publicul a decis, iar cea mai puțin votată concurentă de la Survivor, dintre cele trei propuse spre eliminare, a fost Cristina Șiscanu. Vedeta a părăsit Republica Dominicană, cu lacrimi în ochi.

„Primul eliminat din competiția Survivor România este: Cristina Șișcanu”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România.

„A fost o experienta interesanta, foarte intensa. Intr-adevar, pe partea sportiva, pe trasee, nu prea m-am descurcat la nivelul la care ar trebui si ceilalti colegi nu au reusit sa acumuleze puncte in favoarea echipei”, a spus Cristina Siscanu.

Mădălin Ionescu a răbufnit

Mădălin Ionescu a făcut public un video pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu, pe care l-a șters în cele din urmă, potrivit Cancan.  Acesta a avut o reacţie surprinzătoare cu privire la eliminarea soţiei sale.

Ați crucificat-o din nou', iar printre declarațiile făcute, fostul prezentator a spus că: Sunt foarte mândru de soția mea, de ceea ce a făcut și până unde a ajuns în competiție'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton