Cristina Rus, primele declarații după ce a fost implicată într-un accident rutier: "A fost o sperietură..."

 Laciu Andreea
.

Cristina Rus a făcut acum primele declarații după ce a fost implicată astăzi, 17 august 2022, într-un accident rutier. Fanii artistei, dar și cei dragi au fost foarte îngrijorați după ce s-a aflat ce a pățit cântăreața. Incidentul din trafic s-a petrecut în zona Pieței Buzești, aproape de Gara de Nord, iar pompierii și polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

S-a retras de mai mulți ani din showbiz și s-a concentrat pe viața de familie. Este o soție și o mamă fericită, dar fanii nu au uitat nici acum de fosta colegă a Andreei Bănică din trupa Blondy. Tocmai de aceea, vestea că artista a fost implicată într-un accident în București i-a panicat pe mulți.

Cristina-Rus-2Cristina-Rus-2

Cristina Rus, primele declarații după accident

Din fericire pentru cei îngrijorați în legătură cu starea cântăreței, nu a fost vorba despre un accident grav. Cristina Rus se află în afara oricărui pericol și a putut să facă și primele declarații despre acest incident. Artista se afla pe linia de tramvai și a vrut să vireze la stânga, dar s-a ciocnit cu un alt automobil. Traficul din zonă a fost îngreunat.

Cântăreața se afla singură în autoturismul Mercedes decapotabil. Mașina de 150.000 de euro a fost avariată în urma acestui accident, dar Cristina se simte bine.

,,Eu sunt ok, nu am pățit nimic. A fost doar o sperietură', a mărturisit artista, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Citește și: Ultima oră. Cristina Rus a suferit un accident de mașină, în București. Cum se simte acum

Citește și: Teo revine la Kanal D, după ce emisiunea ei a fost scoasă din grilă: „Am pregătit surprize…”

Citește și: Cum arată acum Cristina Rus, la opt ani după ce s-a retras din showbiz. Are trei copii și este soție de milionar

Citește și: Florin Călinescu, primele declarații după ce a semnat cu Antena 1: „E ca și cum ai merge la o nuntă”

Cu ce se ocupă acum

A cunoscut succesul alături de Andreea Bănică, în trupa Blondy. Însă, în urmă cu opt ani de zile, a decis să se retragă din showbiz. În prezent, se bucură de o viață liniștită ca soție de milionar. Artista are și trei copii împreună cu afaceristul Dragoș Bîlteanu.

În anul 2014, fosta colegă de trupă a Andreei Bănică a trecut prin momente dificile, după ce soțul ei a ajuns în spatele gratiilor. Dragoș a fost acuzat de constituirea unui grup infracțional, ce urmărea obținerea unor sume impresionante de bani de la SIF Banat Crișana SA, precum și de la SIF Muntenia SA București, prin delapidare.

Cristina Rus are trei copii

Cristina Rus, solista care în urmă cu 20 ani făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor. Însă, nu are prea multe motive să suspine după celebritate. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, o răsfaţă ca pe o prințesă.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2009, atunci când cântăreaţa era pe val în carieră. În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. Mezina familiei, tot o fetiță, a venit pe lume pe 19 ianuarie 2020.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton