Cine este Nasrin Ameri. Și-a dat demisia din televiziune și are origini persane

 Laciu Andreea
.

Cine este Nasrin Ameri. Îndrăgita vedetă a decis să renunțe la televiziune, în luna decembrie a anului trecut, iar acum s-a reorientat spre mediul online, fiind foarte activă pe rețelele de socializare. Și pe plan personal lucrurile merg bine pentru ea. Este căsătorită, iar nașii ei de cununie sunt Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A fost pentru o perioadă bună una dintre cele mai exotice apariții de la TV. De origini persane, tatăl ei fiind iranian, Nasrin a atras mereu atenția cu frumusețea ei deosebită. Îndrăgită de telespectatorii Antena Stars, a uimit pe toată lumea în decembrie 2021, atunci când a anunțat că demisionează, după mai mulți ani petrecuți la cârma emisiunii Star Matinal.

cine-este-nasrin-ameri-10cine-este-nasrin-ameri-10

Cine este Nasrin Ameri

Nasrin Ameri s-a născut în data de 13 octombrie 1991. Are 31 de ani și este zodia Balanță. A lucrat mai mulți ani pentru Antena Stars, în calitate de prezentatoare, dar mai are în spate și alte proiecte de televiziune.

„Cred că orice schimbare e binevenită în viața fiecăruia. Fie pe plan personal, fie profesional. Dan Negru mi-a fost trainer, l-am admirat dintotdeauna pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă! Cu Cristi Brancu și cu Mihai Morar am fost colegă la aceeași televiziune. Mai mult, cu Cristi Brancu am lucrat timp de un an la emisiunea pe care o prezenta, Agentul Vip„, a povestit ea.

Cine este Nasrin Ameri. „Am fost reporter, scriam materiale și, în ultimele luni, eram prezentă și în platoul emisiunii, în direct. Toți trei au știut să se adapteze și să urmeze cursul firesc al lucrurilor și au realizat emisiuni de-a dreptul remarcabile. Totul ține în a ști să te adaptezi. Nu cred că e loc de regrete…’, a mai susținut fosta vedetă de la Antena Stars, pentru playtech.ro.

Citește și: Nasrin Ameri s-a căsătorit religios. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost nași: „A fost perfect'

Citește și: Iulia Vântur a semnat cu Antena 1. În ce emisiune va avea rol de jurat

Citește și: Nasrin, prezentatoarea matinalului de weekend de la Antena Stars, cerută în căsătorie într-un mod inedit

Citește și: De ce nu mai apare Mircea Badea la Antena 3: „Dispar o perioadă”

Cu ce se ocupă acum

Cine este Nasrin Ameri. Nu i-a fost deloc ușor să demisioneze, dar a considerat că își dorește altceva de la viață. Ulterior, după ce s-a retras din televiziune, Nasrin și-a lansat propriul ei podcast pe Youtube.

„Nu a fost ușor, a necesitat mult timp de gândire, însă m-am ghidat după ce am simțit că e mai bine pentru evoluția mea! Nu a fost neapărat vorba despre ceva ce funcționa sau nu, ci am considerat că e momentul să experimentez și altceva în domeniul televiziunii’, a mai declarat Nasrin Ameri pentru sursa citată anterior.

Cine este Nasrin Ameri. Pe lângă podcastul de care se ocupă acum, vedeta mai face bani frumoși și din contractele de publicitate pe care le semnează pentru anumite postări de pe rețelele de socializare. În timpul liber, este pasionată de jocurile de societate și de seriale, citește și face mult sport.

'Am realizat de-a lungul anilor interviuri foarte importante care au fost preluate de toată presa. Cumva, podcast-ul este o continuitate a ceea ce făceam atunci. Mă reprezintă mai mult pentru că este proiectul meu și doar al meu”, a declarat Nasrin Ameri, pentru DC News.

Cine este soțul lui Nasrin Ameri

Cine este Nasrin Ameri. Frumoasa brunetă și Pisoi Paps, așa cum apare pe rețelele de socializare soțul vedetei, s-au cunoscut tot în televiziune. Relația lor a pornit ca una de prietenie, dar apoi și-au dat seama că s-au îndrăgostit.

'Am fost colegi, el pe departamentul lui, iar eu eram reporter când ne-am cunoscut. Am pornit de la statutul de colegialitate, amiciție. Eu eram reporter și mi s-a propus să merg cu un coleg de-al meu la mare, împreună cu Andreea Mantea – poiectul Burlăcițele. 

Cumva, de acolo ne-am împrietenit. Observând cumva și chimia dintre noi, despre care toată lumea vorbește, compatibilitatea și faptul că rezonăm, râdeam foarte mult, a fost așa, ușor-ușor, treptat. Ne-am cunoscut, ieșeam foarte mult, povesteam. A fost un început foarte frumos, așa cum este și astăzi. Facem opt ani pe 24 august și suntem foarte OK”, a mai completat Nasrin Ameri, pentru DC News.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton