Ultima oră. Cristina Rus a suferit un accident de mașină, în București. Cum se simte acum

 Raiciu Adriana
.

Cristina Rus a suferit un accident de mașină. Cristina Rus a trecut prin momente cumplite, miercuri, 17 august, după ce a fost implicată într-un accident de circulație. Pompierii și polițiștii au ajuns la fața locului și au constat că artista nu are răni sau alte probleme majore.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Rus a suferit un accident de mașină, în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord, miercuri, 17 august. Artista se afla pe linia în tramvai, moment în care a vrut să facă stânga. Din nefericire, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, mașina condusă de artistă a fost avariată, dar aceasta nu a suferit nicio rană și se află în afara oricărui pericol.

blondy-1-1blondy-1-1

Citește și: O mai ții minte pe Cristina Rus de la trupa Blondy? La 40 de ani, e mamă a trei copii și s-a schimbat total

Citește și: Ce bine arată Cristina Rus la doar 4 luni după ce a născut al treilea copil! Artista a revenit la silueta care a consacrat-o

Citește și: Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță:’Să mă operez…’

Citește și: Florin Salam a fost externat din spital.Roxana Dobre a dezvăluit cum se simte acum artistul

Cristina Rus a suferit un accident de mașină

Cristina Rus a trecut prin momente cumplite, miercuri, 17 august, după ce a fost implicată într-un accident de circulație. Se afla în zona Gara de Nord, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Mașina vedetei a fost avariată, însă, din fericire, aceasta nu s-a ales cu nicio rană și este în afara oricărui pericol.

La scurt timp după ce a avut loc accidentul, mai multe persoane s-au strâns pentru a vedea ce s-a întâmplat. Traficul a fost îngreunat și el, așa că artista a decis să mute mașina din drum, însă totul cu acordul polițiștilor veniți la fața locului.

Cristina Rus s-a retras din showbiz

Cristina Rus, în vârstă de 41 de ani, este o cântăreață de muzică dance/pop, cel mai cunoscută pentru colaborarea sa din trecut cu Andreea Bănică în trupa Blondy. 

Fosta colegă a Andreei Bănică din trupa Blondy s-a retras din showbiz de opt ani, iar acum se bucură în liniște de viața de familie. Este soție de milionar și are trei copii împreună cu afaceristul Dragoș Bîlteanu.

sursă foto- Click, VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton