Vrei să ai un look casual vara aceasta? Iată care sunt cele mai importante piese vestimentare pe care trebuie să le ai în garderobă!

 advertising.ringier
.

Vara reprezintă unul dintre cele mai așteptate momente ale anului, fiind anotimpul în care ai posibilitatea de a purta toate articolele vestimentare care ți se par interesante, îndrăznețe sau ieșite din comun. Totuși, dacă îți dorești o abordare mai „safe”, poți alege un look casual, alcătuit din câteva piese confortabile și versatile, care să se potrivească în mai multe situații sociale.

Top 3 articole importante pe care orice femeie trebuie să le poarte vara aceasta!

1. Pantofii casual

Vara ai nevoie de încălțăminte cât mai comodă, astfel încât piciorul tău să stea confortabil, iar tu să ai parte de cât mai multă libertate de mișcare. De aceea, este necesar să iei în considerare achiziționarea unei perechi de pantofi casual damă, de pe site-ul Modastil.ro, care să îți ofere posibilitatea de a te plimba, de a vizita cât mai multe locuri și de a te distra în voie. Îi poți asorta cu o pereche de pantaloni scurți în culori neutre și un tricou colorat, dacă îți doreșți un outfit simplu, cu care să te mândrești la o plimbare în parc alături de prietenii tăi. În cazul în care îți dorești o ținută smart-casual, cu o notă de eleganță, poți alege o pereche de pantofi casual, alături de o salopetă scurtă și câteva accesorii minimaliste.

2. Pantalonii scurți din denim

Orice femeie adoră o pereche de pantaloni care să îi ofere confortul mult căutat. Pantalonii scurți din denim, au reprezentat întoteauna o alegere potrivită și sigură pentru foarte multe situații sociale, întrucât aceștia sunt extrem de versatili și ușor de asortat cu alte piese vestimentare. Dacă îți dorești un look casual vara aceasta, optează pentru o pereche de pantaloni scurți, alături de o cămașă albă, bufantă și o pereche de teniși. În cazul în care nu ești o mare admiratoare a cămășilor, poți alege oricând să o înlocuiești cu un tricou simplu, sau chiar cu un crop-top. Dacă îți dorești să porți un outfit lejer, în vacanță, care să îți permită să vizitezi cât mai multe locuri interesante, poți opta pentru o pereche de pantaloni scurți, alături de un top cu mânecile căzute pe umeri și o pereche de sandale cu talpa lată. Optează pentru o borsetă în jurul taliei, o pereche de ochelari de soare și câteva brățări colorate, care să îți întregească outfit-ul.

3. Crop-Topul

Chiar dacă crop-topul reprezintă un articol pe care nu îl poartă foarte multe doamne, acesta este comod și îți oferă o mare libertate de mișcare. Dacă părerea celor din jur a fost cea care te-a oprit până acum din a purta cu mândrie un astfel de articol, este momentul să nu îți mai pese de standardele sociale. Dacă îți plac aceste piese vestimentare, nu există niciun motiv pentru care să nu alcatuiesti un outfit casual pe placul tău. Fiind vară, ai nevoie de articole versatile, care să te ajute în lupta cu termometrul. Poți purta un crop-top, alături de o pereche de blugi, o pereche de pantaloni scurți, sau chiar o fustă. Nu uita nici de accesorii, întrucât poți opta pentru pandantive lungi, ochelari de soare, pălării, sau chiar o borsetă.

Așadar, vara aceasta este momentul să porți hainele pe care ți-ai dorit întotdeauna să le porți, dar dintr-un motiv sau altul, ai evitat întotdeauna să faci asta. De asemenea, este necesar să optezi pentru piese vestimentare comode, care îți permit să te relaxezi și să te distrezi în voie.

Sursă foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton