Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin. Cum e trecută acum în acte

 Miniosu Alexandra
.

Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin. Vedeta, pe numele ei real Cristina Micu, e trecută acum altfel în acte. Iubita lui Alex Pițurcă a făcut anunțul recent, pe rețelele de socializare. E foarte fericită, având în vedere că avea de mult timp această dorință. Iată cum o cheamă acum, după ce i-a urmat exemplul lui Dorian Popa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ich a decis să-și schimbe numele din buletin. Frumoasa șatenă avea această dorință de mult timp, însă abia de curând visul i-a devenit realitate. Extrem de bucuroasă, iubita lui Alex Pițurcă le-a împărtășit vestea fanilor ei din mediul online. Totodată, ea a dezvăluit și cum o cheamă acum în actele oficiale.

cristina-ich-nume-2cristina-ich-nume-2

Cristina Ich e una dintre cele mai apreciate vedete din România. Atât pentru frumusețea ei răpitoare, cât și pentru personalitatea ei, șatena e urmărită de mii de fani din toată țara. Așadar, nu e de mirare că are o comunitate uriașă pe Instagram. Recent, aceasta le-a dezvăluit internauților că și-a schimbat numele din buletin.

Citește și: Dovada că frumuseţea se moşteneşte!Cristina Ich le-a arătat tuturor ce bine seamănă cu mama sa

Citește și: Cristina Ich, abandonată de tată la vârsta de 2 ani:„El nu m-a cautat niciodată. Știe că sunt cunoscută'

Citește și: Cum a slăbit Valentin Rupiță de la Chestiunea Zilei 25 de kilograme:„Trebuie să ajung la doctor'

Citește și: Andreea Tonciu, un nou atac la adresa Laurei Giurcanu de la Survivor:„E geloasă pe Otilia că…'

Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin

În urmă cu câteva ore, Cristina Ich a reușit să-și ia toți fanii prin surprindere. Îndrăgita șatenă a făcut o postare specială, pe Instagram, prin care a anunțat că și-a schimbat numele din buletin. Astfel, ea i-a urmat exemplul lui Dorian Popa, care a făcut la fel în trecut.

Până acum, Cristina Ich era trecută în buletin cu numele Cristina Micu, după părinții săi. Acum un an, iubita lui Alex Pițurcă povestea că vrea să-și schimbe numele. Șatena spunea atunci că vrea să devină Cristina Ich și în buletin, după cum e cunoscută în mediul online.

„E o poveste atât de lungă și plictisitoare, dar s-a lipit de mine, mi s-a părut că e mai interesant, toată lumea mă cunoaște de Cristina Ich, că dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. (n.r. – numele de pe rețelele de socializare). În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște', spunea Cristina Ich anul trecut, conform libertatea.ro.

Cum e trecută acum în acte iubita lui Alex Pițurcă

Ei bine, se pare că dorința i s-a îndeplinit acum, motiv pentru care Cristina Ich e foarte fericită.

„Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult și de ani sunt oficial Cristina Ich. Sunt așa bucuroasă', a transmis vedeta pe Instagram.

Și Dorian Popa și-a schimbat numele

Nu doar Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin. La începutul anului 2021, s-a aflat că o altă vedetă din showbiz-ul românesc își schimbă prenumele din buletin. E vorba despre Dorian Popa. Informația a fost publicată atunci în Monitorul Oficial. Astfel, se anunța că el nu va mai numi Popa Dorian-Laurențiu, ci Popa Dorian-Hâtz.

„Popa Dorian Laurenţiu, cu domiciliul în (…) judeţul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurenţiu în acela de Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz', conform unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Vezi şi ce faci dacă ai pierdut buletinul, certificatul de naştere, cardul de sănătate!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton