Cine este Alex Dowis, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Este nevăzător din naștere

 Raiciu Adriana
.

Cine este Alex Dowis, bărbatul care a primit Golden Buzz la Românii au talent. Sezonul 12 de la Românii au talent a început vineri, 4 februarie. Telespectatorii au putut urmări numere inedite și au descoperit poveștile impresionante ale concurenților. Alex Dowis a reușit să ia cel de-al doilea Golden Buzz cu numărul său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cel mai așteptat show de televiziune a început vineri, 4 februarie, la Pro TV. Telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru jurați- Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. De asemenea, aceștia au putut descoperi numerele inedite ale concurenților, dar și poveștile acestora de viață.

romanii-au-talentromanii-au-talent

Cine este Alex Dowis, bărbatul care a primit Golden Buzz la Românii au talent. Concurentul care a impresionat pe toată lumea cu numărul său a fost Alex Dowis. Bărbatul a pregătit un moment de artă stradală, iar Smiley și Pavel Bartoș i-au oferit Golden Buzz.

Citește și: Astăzi începe Românii au talent, sezonul 12.Ce se întâmplă în prima ediție

Citește și: Ce l-a făcut pe Dragoș Bucur să accepte rolul de jurat la Românii au Talent:'Primul gând a fost să refuz'

Citește și: La 21 de ani, Kylie Jenner este pe locul 5 în topul celor mai bogate celebrități. Vedeta are o avere de aproape un miliard de dolari!

Citește și: Câte kilograme are Andra și cum a slăbit:„În pandemie, am mâncat foarte mult

Cine este Alex Dowis, bărbatul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent

Cine este Alex Dowis, bărbatul care a primit Golden Buzz la Românii au talent. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii PRO TV. Vineri, 4 februarie, a început Românii au talent, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de talente din țara noastră.

La fel ca în edițiile trecute, și sezonul cu numărul 12 se anunță a fi unul spectaculos. Și a fost, întrucăt doi concurenți au primit Golden Buzz. Unul dintre aceștia este Alex Dowis, un bărbat care a început să facă graffiti și artă stradală, în urmă cu ceva ani. De atunci, concurentul a tot sperat să aducă acest gen de artă și în săli de spectacole, în teatre și în locuri speciali amenajate.

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa a avut loc atunci când a ajuns în semifinalele America Got Talent. De asemenea, a făcut ceremonia de deschidere pentru World Ice Hockey Championship în Praga.

Deși vede doar cu un singur ochi 100%, asta nu l-a împiedicat pe Alex Dowis să-și ducă pasiunea la un alt nivel. A oferit un număr spectaculos pe scena Românii au Talent și a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, ceea ce înseamnă că se califică direct în semifinale.

De asemenea, și cei patru jurați au fost impresionați de-a dreptul de numărul pregătit de bărbat, iar, printre altele, Andra a spus că momentul a fost demn de marea finală.

„Ce ne-ai arătat tu este de domeniul incredibilului! Nu cred că am mai văzut vreodată ceva mai frumos în materie de artă stradală', a spus Andi.

Numărul tău a fost demn de finala «Românii au talent»! Mai bine de atât nu știu ce ar putea să fie!', a adăugat și Andra.

Emanuel Ion a obținut Golden Buzz la Românii au talent

Emanuel Ion, tânărul care este nevăzător din naștere și care a impresiont pe toată lumea cu talentul său, a primit Golden Buzz din partea Andrei. Băiatul cântă la orgă, acordeon, chitară, bass și tobe și este pasionat de tot ce înseamnă muzică.

Eu în fața momentelor de genul ăsta, când rămân fără niciun cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun', a spus Andra, după care a apăsat Golden Buzz-ul.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton