Cristina Bălan și soțul ei au probleme financiare și se descurcă greu cu trei copii: "Lucrurile nu sunt tocmai roz..."

 Dumitrache Laura
.

Cristina Bălan a devenit mamă pentru a treia oară pe 30 decembrie 2022. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, Nedeea Sofia. Artista mai are doi băieți, gemeni, și este căsătorită cu Gabriel Bălan. Recent, vedeta a dezvăluit că ea și soțul ei au probleme financiare și le este greu să se descurce cu trei copii. Cu toate astea, cei doi reușesc să se bucure de fiecare moment petrecut alături de copiii lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bălan se poate declara o femeie împlinită. Artista a devenit mamă pentru a treia oară la sfârșitul anului trecut, iar acum are o fetiță și doi băieți. Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan de mai bine de zece ani și au împreună trei copii minunați.

baietii cristineibaietii cristinei

Câștigătorea Vocea României este fericită pentru că fiica ei este perfect sănătoasă. Băieții Cristinei Bălan au fost diagnosticați cu sindromul Down, iar micuții au nevoie de îngrijire specială. Artista a recunoscut că ea și soțul ei au probleme financiare și este greu cu trei copii. Chiar și așa, vedeta se bucură că are o familie atât de frumoasă.

Citește și: Cristina Bălan face acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după experiența primei nașteri: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar'

Citește și:Cristina Bălan și-a născut fiica acasă, în cadă. Artista a refuzat să meagă la spital, după trauma suferită când a devenit mamă prima dată: „Medicul a fost brutal'

Citește și:Cum a reacționat Mioara Roman după despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Mama m-a întrebat ce se întâmplă”

Citește și:Cosmin Seleși, despre Pepe, după ce l-a înlocuit la Te cunosc de undeva: „Nu știe să citească prompterul și…'. Ce a spus și despre Andreea Bălan

Cristina Bălan și soțul ei au probleme financiare

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel Bălan, au devenit părinți pentru a treia oară la sfârșitul anului trecut. Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și mai are doi băieți, gemeni, Toma David și Matei Nikolas. Cristina Bălan are o familie minunată și se bucură de fiecare moment petrecut alături de copiii ei. Cu toate astea, artista recunoaște că ea și soțul ei au probleme financiare și se descurcă greu cu trei copii. Matei și Toma au fost diagnosticați cu sindromul Down, iar micuții au nevoie de îngriire specială. Terapia pentru cei doi băieți este costisitoare, dar împreună, Cristina și Gabriel Bălan reușesc să fac față tuturor problemelor din viața lor.

Trebuie să fac o confesiune. Câțiva ani pot spune că am fost „certat' cu  Dumnezeu, dar în cele din urmă am reușit să-mi regăsesc drumul către El. Am convingerea că El ne este mereu aproape, ne veghează și ne protejează. Am trăim multe momente dificile, poate chiar fără ieșire, unele dintre ele, dar cumva de fiecare dată lucrurile s-au așezat și am ieșit la lumină.Sunt convins că întotdeauna vom găsi calea către Bine. Și, da, financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz, este o provocare permanentă, având în vedere cheltuielile foarte mari numai cu terapiile lor și poate că înființarea unei asociații ne-ar ajuta foarte mult în acest sens, dar nu am reușit să facem încă acest pas. Necesită alocarea unui timp pe care, sincer, noi nu prea îl avem.„, a declarat Cristina Bălan pentru ciao.ro.


Cristina Bălan: „Fata noastră ne-a adus încrederea că viitorul este într-o permanență schimbare”

Cristina Bălan este încrezătoare că lucrurile se vor schimba și este bucuroasă că familia s-a mărit. Fiica artistei, Nedeea Sofia a venit pe lume pe 30 decembrie și a adus multă bucurie în familia cântăreței. Deși nu au timp liber, Cristina și Gabriel Bălan reușesc să se bucure de toate lucrurile din viața lor.

Timpul nostru liber, mai ales în contextul actual, este aproape inexistent. Dar, ca sa revin la întrebare, privesc foarte încrezător spre viitor. Fata noastră ne-a adus, totodată, încrederea că viitorul este într-o permanentă schimbare și că orice lucru care pare dificil se poate transforma într-o clipă în bine. În concluzie, suntem foarte încrezători că viitorul familiei noastre este unul plin de împliniri, din toate punctele de vedere', a mai spus artista.

Gabriel Bălan o ajută pe soția sa în creșterea copiilor

Gabriel Bălan merge cu Toma și Matei la terapie și încearcă să îi ofere Cristinei Bălan timp liber, chiar dacă sunt mereu ocupați cu creșterea copiilor. Artista primește ajutor necondiționat din partea soțului ei. „Deși ne-am intrat deja într-un ritm, încă este puțin haos în programul nostru. Eu am început încă de acum doi ani să merg singur cu picii la terapii, tocmai pentru a-i mai crea portițe de libertate Cristinei. Acum, cu atât mai mult, încerc să mă împart între terapiile picilor, interacțiunea cu ei, lecții, joacă, culcatul lor, etc și ajutorul cu fata.”, spune Gabriel Balan.

Cristina și Gabriel Bălan au întâmpinat probleme serioase după venirea pe lume a celor doi băieți ai lor. Cei doi s-au luptat împreună cu societatea și cu problemele pe care acestea le are, din păcate. „În primul rând, trebuie să înțeleagă că acești copii sunt capabili de absolut orice, cât timp li se oferă încrederea și sprijinul atât de necesare. În al doilea rând, să înțeleagă că handicapul adevărat nu se află la copiilor ci, din păcate, la societate.', a mai adaugat sotul Cristinei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton