TOP 5 accesorii pe care trebuie să le ai în garderobă în acest sezon

 advertising.ringier
.

Vestimentatia anilor 2000 se regăsește din plin printre propunerile caselor de modă cunoscute, dar și printre recomandările designerilor de nișă. Jeanșii cu talie joasă, gentile mini sau încălțămintea cu talpă groasă sunt doar câteva dintre exemple, iar mai jos poți găsi câteva idei de ținute pe care ți le creezi cu originalitate și stil, oricând ai nevoie de o schimbare de look.

Ce combinații vestimentare poți face pentru a fi în tendințe?

  1. Trench din piele lăcuită

Pielea lăcuită pare să fie vedetă printre propunerile marilor retaileri de modă. Cu croieli clasice și design simplu, trench-urile din acest tip de material sunt extrem de chic și se pot combina cu o grămadă de elemente vestimentare. 

O pereche de mom jeans, un top până în talie și o pereche de ghete pot completa o ținută casual deosebită. Poți  să te joci și cu nuanțele și să alegi albastru electric sau verde lime, pentru o vestimentație în ton cu tendințele actuale. Și bijuteriile pot fi parte din peisaj, iar cele la modă sunt inelele mari din argint.

  1. Pantofi cu talpă groasă

Tot anii 2000 sunt cei care și-au pus serios amprenta în industria modei și continuă să fie inspiraționali pentru trendurile actuale. A revenit la modă încălțămintea cu talpă groasă, iar printre modele se regăsesc ghetele, bocancii sau pantofii de tip mocasini. 

Nu mai există de mult o regulă în accesorizarea ghetelor, pentru că acestea se pot purta chiar și pe timp de vară, cu rochii sau fuste scurte, genți mini și ochelari de soare. 

O ținută ca aceasta este simplă, oferă un aer destul de tineresc și poate fi adoptată pentru diverse activități. Dacă vrei și tu o pereche de pantofi de damă, poți accesa Kalapod.net și alege din ofertele și modelele prezentate pe site.

  1. Jeanși evazați

Dacă îți place stilul boho-chic, atunci este clar că jeanșii evazați îți sunt pe plac. Croiala clasică pentru acești jeanși a revenit în tendințe, la fel și talia joasă, acești pantaloni putând fi asortați cu topuri uni, geci din piele sau denim, ciocate și genți tip shopping. 

Poți opta pentru culoarea albastru pentru jeanșii evazați, adăugând un ton puternic în partea de sus a ținutei. De asemenea, poți completa această vestimentație chic cu o geantă de umăr și o pereche de ochelari fumurii.

  1. Crop tops

Garderoba ta ar trebui să aibă cel puțin un crop top pe umeraș. Bluzele de acest gen sunt destul de versatile și potrivite pentru pantalonii cu talie înaltă, fustele lungi sau jeanșii cu croială dreaptă. Oricare ar fi alegerea ta, mai poți opta și pentru cardigan sau o jachetă din denim, în funcție de anotimp. Completarea se poate face cu ghete din piele, pantofi cu toc sau mocasini, după preferințe.

  1. Mini bags

Gențile de mici dimensiuni erau la modă, evident, în anii 2000. Cum acestea au fost reinventate de către marile case de modă și aduse în prim plan, nu ar strica să îți accesorizezi ținutele de zi cu zi cu o asemenea geantă. În plus, poți alege culori vibrante, care să strălucească în același timp cu bună dispoziția ta, așa cum sunt verde lime, portocaliu, galben sau magenta.

Așadar, recomandările de accesorii vestimentare de mai sus ar putea să se regăsească în garederoba ta, în cel mai scurt timp, mai ales dacă simți nevoia de o mică schimbare. O sesiune de shopping e binevenită oricând, așa că te poți inspira din lista de mai sus.

Sursă foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton