Cristina Bălan, reacție dură după scandalul cu George Buhnici: "Daca aveti si vergeturi si celulita, va rog: la plaja cu voi! Acele declarații buhnicio-mârlănești..."

 Laciu Andreea
.

Cristina Bălan a intervenit și ea în scandalul momentului. Artista a reacționat public cât se poate de dur după ce George Buhnici a făcut o serie de declarații extrem de controversate la adresa femeilor care au vergeturi și celulită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața nu a putut să rămână indiferentă și a postat pe conturile ei de pe rețelele de socializare un mesaj lung, în care a detaliat propria ei luptă cu kilogramele în plus. De asemenea, îndrăgita artistă a ținut să le încurajeze pe femeile care au fost jignite de George Buhnici cu declarațiile sale controversate.

cristina-balan-george-buhnici-2cristina-balan-george-buhnici-2

Cristina Bălan, reacție în scandalul cu George Buhnici

După ce a devenit mamă, artista a rămas cu celulită, vergeturi și mai multe kilograme în plus. Se pare că aceste aspecte, precum și vorbele urâte adresate de oamenii din jur, au avut un impact negativ major asupra modului ei de gândire.

„Aveam peste 90 kg si o depresie cat Titanicul, dupa nasterea traumatizanta a gemenilor mei. Aveam si celulita si vergeturi. Si nu prea mai ieseam din casa. Cum sa mai ies, sa ma vada si sa ma judece lumea, care habar n-avea prin ce trecusem si vedea doar o balena', o obeza, o nesimtita care baga 5 șaorme deodata'?! Doar cand eram nevoita s-o fac, atunci scoteam nasul in lume. Si atunci, cu capul in jos. Pentru ca stiu, stiu atat de bine cum gandesc oamenii, care nu se gandesc la ce este dincolo de suprafata. Nu stiu ranile omului pe care-l judeca la prima vedere.

Si eram atat de vulnerabila, incat ma afecta orice privire mai lunga sau plina de dispret. Aveam aproape 100 kg, stiam ca arat rau, ca sunt ceea ce se numeste o grasa. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa merg la plaja, sa-mi arat trupul. Nu pentru ca nu tanjeam si eu… ci pentru ca exista atatia oameni care se uita cu scarba, care se stramba si, eventual, fac comentarii, miștouri, incat am preferat sa ma izolez pana reusesc sa slabesc (ceea ce am si facut, dupa doi ani).

Dar de vergeturi nu am scapat (chiar si cu aji de mers la sala!), ele sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ele sunt ramasitele unei pieli intinse prea mult, in timpul unei depresii post-natale si post soc traumatic. Ele sunt vestigiile unor rani emotionale foarte adanci, pe care cu greu le-am gestionat. Sunt amintirile unor vremuri foarte, foarte, foarte grele…”, și-a început ea confesiunea.

Citește și: Lorena Buhnici, reacție surprinzătoare după ce soțul ei a jignit femeile cu celulită și vergeturi.Ce a postat pe Instagram

Citește și: Ioana State, reacție după declarațiile șocante făcute de George Buhnici despre femei:”Să lași de înțeles că te atrag minorele…”

Citește și: George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile care au vergeturi:”Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică”

Citește și: Cine este Lorena, soția lui George Buhnici.Ce a declarat antreprenorul despre ea, după ce a jignit femeile

Artista le încurajează pe femeile care au celulită și vergeturi

Ea a ținut să îl taxeze dur pe George Buhnici, dar și să le transmită niște vorbe frumoase femeilor vizate de mărturisirile șocante ale acestuia.

„Ar trebui sa-mi fie rusine? Ar trebui sa nu ma mai duc la plaja? Sa merg la clinici extrem de scumpe si sa dau banii pe interventii de tot felul? Ca sa multumesc… pe cine? Pe niste superficiali, care se uita dupa ț… si b..? Haideti, domnilor', doar nu credeti ca ne pasa de aceste lucruri, noua, celor cu vergeturi!

Avem in suflete alte marcaje, mult mai grave si mai urate decat niste dungi pe piele. Foarte posibil ca acele declaratii buhnicio-marlanesti sa fie facute fix pentru a starni reactii, pentru a atrage atentia, insa subiectul este la fel de important, indiferent de motivatie: femeile trebuie sa satisfaca ochii masculilor, trupurile lor trebuie sa fie perfecte, altfel degeaba au creier sau talent sau calitati nenumarate.

Daca au vergeturi sau celulita, Doamne feri, sa nu indrazneasca sa-si arate pielea. Sa-si puna burka sau sa stea la ele acasa si sa serveasca vreun boss. Fetelor, cu 70/80/100+ kg, daca aveti si vergeturi si celulita, va rog eu frumos: la plaja cu voi! Capul sus, zambetul pe chip si trupul in slip. Ps. Aaa, uitasem: sotul meu ma iubea si mai patimas, asa, grasa si cu vergeturi. Abia el se poate numi Barbat”, a completat Cristina Bălan.

George Buhnici, declarații halucinante despre femei

Un interviu cu jurnalistul a șocat pe toată lumea. Acesta și-a comparat soția cu o minoră, apoi a declarat că el merge pe plajă ca să vadă femei fără celulită și vergeturi.

‘Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală„, a spus Buhnici la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton