Ce pantaloni de damă să porți la o întâlnire?

 advertising.ringier
.

Ai primit o invitație în oraș de ultim moment, de la un posibil pretendent sau cea mai bună prietenă? Pentru că nu ai timp de pierdut, cea mai simplă și rapidă opțiune e să construieșți o ținută prin intermediul unor pantaloni damă eleganți.Sigur ai și tu cel puțîn câteva opțiuni pe care le poți accesoriza corespunzător și să le adaptezi situației și locației unde veți lua cină. În plus, ei te pot ajută să arăți bine, să fii în tendințe și stilată în același timp, fără a fi nevoită să porți o rochie care nu-ți reprezintă stilul sau viziunea despre modă. Așadar, iată câteva sugestii de pantaloni eleganți și cum să-i asortezi în ținută de restaurant.

Pantalonii evazați cu talia înalta

O întâlnire e ocazia perfectă în care să-ți pui corpul și atuurile în evidență. Iar o pereche de pantaloni evazați pot fi exact ceea ce ai nevoie că să faci asta. Poți alege o pereche de pantaloni evazați cu talie înalta care sunt foarte practici chiar și atunci când mergi la birou, dar pe care-i poți transformă în piesă centrală a unei ținute care să degaje multă feminitate și bun gust.

Un bun exemplu sunt pantalonii evazați cu talie înalta, decorați cu o serie de nasturi bijuterie pe lateralele acestora. Că să le oferi un aer romantic și elegant, alege un maieu din satin sau mătase, fie o bluza elegantă din dantelă. Îți poți completă ținută cu niște pantofi simpli și un blazer la nuanță pantalonilor, astfel încât să dai impresia că ai purta un costum elegant. Iar dacă vrei să-ți evidențiezi talia, poți miza pe o un blazer scurt.

Pantalonii din piele ecologică

Pantalonii din piele ecologică sunt de nelipsit din colecția doamnelor și domnișoarelor moderne, iar ei pot fi de asemenea, articolul principal cu care să faci senzație la o întâlnire. 

Ei se îmbină perfect cu top-urile simple, cât și cu cele elegante. Așa că, în funcție de intervalul orar la care trebuie să te prezinți la locație, îți poți alege o bluza mai simplă sau mai glam, astfel încât să faci o impresie corespunzătoare.

Nu te limita doar la pantalonii din piele în nuanțe de negru care, bineînțeles, vor fi o alegere foarte versatilă. Poți alege și pantaloni în nuanțe de roșu, maro sau verde, pentru un plus de culoare în viață și în ținutele tale.

Pantaloni eleganți conici cu despicătură

Pantalonii conici simpli pot fi înlocuiți  de cei cu despicătură la partea superioară, a buzunarelor, fie la partea inferioară, la nivelul gleznelor, care vor fi sexy și eleganți în același timp. Aceștia sunt minunați mai ales dacă nu-ți doreșți o pereche de pantaloni banali și vrei să impresionezi cu un stil modern.

Referitor la accesorizarea acestor perechi de pantaloni de damă eleganți trebuie să știi că ai libertate de creatie. Se vor îmbină perfect cu top-uri scurte, cu o cămașă (dar nu una foarte office, dacă nu vrei să oferi impresia de sobritate), cu bluze elegante prevăzute cu corset sau bluze din materiale fine și cu decolteu adânc.

Pantaloni în carouri

Simpli, dar de efect, vor fi și pantalonii în carouri. Un astfel de model se va dovedi a fi o alegere extrem de practică în viață ta deoarece, prin alegerea topurilor și a accesoriilor potrivite, îi vei putea folosi atât la birou, cât și la shopping, respectiv atunci când iei masă în oraș. La fel că și în cazul celorlalte modele de pantaloni, ai posibilități vaste în ceea ce privește asortarea lor.

Pantaloni tip salopetă

Și nu în cele din urmă, nu omite din atenția ta nici pantalonii tip salopetă. Împreună cu un top cu volane, mâneci bufante sau detalii sclipitoare, poți creea o ținută elegantă și confortabilă în același timp.

Ținută perfectă pentru o ieșire în oraș poate fi la fel de elegantă și feminină purtând o pereche de pantaloni, atâta timp cât faci combinațiile potrivite. Intră și tu pe magazinul online de îmbrăcăminte pentru femei JojoFashion și vezi ce ținute ți se potrivesc cel mai bine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton