Cristiano Ronaldo a vorbit despre moartea fiului său și cum l-a afectat tragedia: "Cenușa lui este în casă"

 Dumba Gabriela
.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre moartea tragică a fiului său, la naștere, în timp ce sora lui geamănă a supraviețuit. Ronaldo și-a pierdut băiețelul în luna aprilie, iar acum a vorbit deschis despre modul în care tragicul eveniment i-a afectat pe el și pe soția sa, Georgina Rodriguez, în cadrul unui interviu controversat acordat Piers Morgan, din care au fost publicate noi fragmente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristiano Ronaldo, jucătorul lusitan al lui Manchester United, a oferit primele declarații despre moartea tragică a fiului său nou-născut la începutul acestui an. Ronaldo și partenera sa Georgina Rodriguez au anunțat că așteaptă gemeni, un băiat și o fată, în octombrie 2021.

*EXCLUSIVE* Georgina Rodriguez spends time with her children on a yacht in Italy while Cristiano Ronaldo is away playing a match!*EXCLUSIVE* Georgina Rodriguez spends time with her children on a yacht in Italy while Cristiano Ronaldo is away playing a match!

Georgina și Cristiano Ronaldo au pierdut un băiat, la naștere

Georgina și Cristiano Ronaldo erau foarte fericiți că vor avea gemeni, însă, băiatul, Angel, a murit în timpul nașterii, în luna aprilie a acestui an, iar sora geamănă, Bella, a supraviețuit.

Vorbind pentru prima dată în public despre moartea lui Angel, Ronaldo i-a spus jurnalistului britanic Piers Morgan că „este probabil cel mai rău moment care a trecut prin viața mea de când a murit tatăl meu”.

„Când ai un copil, te aștepți ca totul să fie normal, iar când ai această problemă, este greu. Ca ființe umane, eu și Georgina, am avut momente destul de dificile, pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil, ca să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă în acea perioadă din viața noastră”, a spus celebrul fotbalist portughez.

Citește și: Cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela: „Aveam o viață mai dificilă, probleme din toate părțile’

Citește și: Povestea adevărată a unei dependente de sex:’Mi-am înşelat soţul cu peste 20 de bărbaţi. Cu toţi am orgasm, numai cu el NU!’

Ronaldo, devastat de moartea unui copil, dar fericit pentru nașterea celuilalt

Ronaldo a adăugat că a fost extrem de dificil să facă față emoțiilor contradictorii legate de faptul că un copil a murit și altul a supraviețuit.

„Nu am simțit niciodată să fiu fericit și trist în același moment. Nu am simțit niciodată. Este greu de explicat”, a spus el.

„Atât de dificil. Este, nu știi dacă plângi, nu știi dacă zâmbești, pentru că este ceva la care nu știi cum să reacționezi. Nu știi ce să faci, ca să fiu sincer. Și, bineînțeles, îmi amintesc foarte bine că arătam ca… nu știu cuvântul care să definească ceea ce am simțit în acel moment. Dar sunt sentimente nebunești, sunt emoții nebunești”, a adăugat Cristiano Ronaldo.

Ronaldo păstrează în casă cenușa fiului său

Ronaldo, care este un catolic devotat, a adăugat:

„Cenușa lui este cu mine, ca și cea a tatălui meu, este aici, în casă. Este un lucru pe care vreau să îl păstrez pentru tot restul vieții mele și să nu îl arunc în ocean sau în mare. O păstrez cu mine. Sunt lângă tatăl meu. Am o bisericuță la parter, o capelă, și acolo îi țin pe tata și pe fiul meu.”

Ronaldo a recunoscut că a fost „cel mai rău moment din viața sa” de la moartea tatălui său. Și a dezvăluit că unul dintre lucrurile care l-au durut cel mai mult a fost faptul că nu a știut de ce și-au pierdut fiul.

„Piers, probabil cele mai rele momente pe care le-am trecut prin viața mea, de când a murit tatăl meu, știți, când ai un copil de la care te aștepți ca totul să fie normal și ai această problemă, este, este greu, știți, ca ființă umană ce sunt”, a spus Ronaldo în inteviu, citat de The Mirror. 

„Georgina, am avut momente destul de dificile pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă, în acea în acea perioadă a vieții noastre.

După cum știți, fotbalul continuă, atât de repede, multe competiții, fotbalul nu se oprește. Am avut multe, multe competiții. Și a trece prin în acel moment a fost probabil cel mai dificil moment pe care l-am avut în viața mea. Eu și familia mea, în special Gio [Georgina Rodriguez], a fost greu.”, a mai spus Ronaldo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton