Ce dietă ține soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone. A stat 70 de ore fără să mănânce: „O fac o singură dată pe sezon”

 Oana Pantazi
.

Ce dietă ține soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone. Soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone arată spectaculos, chiar dacă este mama a trei copii, dar trupul ei de model vine la pachet și cu anumite eforturi. Ana a dezvăluit de ce a luat decizia de a sta nu mai puțin de 70 de ore fără să mănânce, dar și care este regimul ei de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone. Mamă a trei copii, Ana, soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone, arată impecabil, însă asta nu se datorează doar moștenirii genetice, ci și modului de viață echilibrat. Aceasta nu doar că are un program alimentar de la care nu se abate, ci, în egalăp măsură, își întreține și trupul la sală. Recent, Ana a povestit care este regimul ei de viață, dar și de ce a stat timp de 70 de ore fără să mănânce.

sotia-lui-radu-sirbu-de-la-o-zone-nu-a-mancat-70-de-ore-1sotia-lui-radu-sirbu-de-la-o-zone-nu-a-mancat-70-de-ore-1

Ce dietă ține soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone

Cu siguranță un astfel de enunț ar trebui urmat de avertismentul „nu faceți asta singur acasă”, pentru că acest gen de post total nu poate fi ținut dacă ai probleme de sănătate. Ana, soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone, a povestit recent că a stat 70 de ore fără să mănânce, dar și de ce a făcut această alegere. Soția atistului a mărturisit că și-a dorit să-și schimbe modul de viață și, în egală măsură, să le încurajeze pe femeile care și-au pierdut motivația.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Arsenie de la O-Zone: „Mi-am luat proprietăți, clădiri”

Citește și: Trupa O-Zone și-a dat în judecată casa de discuri.Miza este de milioane de euro

Citește și: Cu ce se ocupă Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone.Artistul încasează o sumă imensă pentru un concert

Citește și: Ce dietă ține Cristina Șișcanu după ce s-a îngrășat 8 kilograme:'Nu mănânc zilnic ceva dulce…'

„De-a lungul timpului am încercat să ajut mai multe femei care au nevoie de această motivație, pentru că motivația este mare problemă a noastră, în special a mămicilor care au născut, și cumva s-a pierdut pe drum sau am pierdut-o concentrându-ne prea tare pe copii.

Totuși, după trei copii, să arăți bine e o provocare și am făcut niște filmulețe, într-adevăr, care acum am văzut că se bucură de un succes uriaș, dar ce povestesc acolo este modul meu de viață, pentru că intermitent, noțiunea aceasta atât de populară, nu este o dietă, este un mod de viață', a povestit Ana Sîrbu la Antena Stars.

A stat 70 de ore fără să mănânce

În ultimii ani, postul intermitent are tot mai mulți adepți în lumea întreagă, fiind o variantă mai prietenoasă, dat fiind că îți permite să mănânci mesele tale obișnuite, fără excese, evident, în anumite intervale orare. Iar cea mai populară variantă este cea cu 8 ore în care mănânci/16 ore în care postești.

„Este ca și cum te trezești și respiri, nu te gândești că trebuie să respiri, că trebuie să te speli pe dinți, cam asta se întâmplă și aici. Este un mod de viață care are un program fx și foarte disciplinat pentru corpul nostru, în care ne alimentăm în cele 8 ore și facem un soi de post sau pauză și lăsăm corpul să se detoxifice, să consume următoarele 16 ore.

Când ai depășit această perioadă cu intermitent, poți să ajungi în OMAD (n. red. one meal a day) și să îți transformi modul de viață, OMAD însemnând o singură masă pe zi, dar aici ajungi după ce ai trecut prin acel intermitent în care ai încadrat în intervalul de 8 ore 3 mese și le-ai lipit treptat cât mai mult între ele', a dezvăluit Ana, soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone.

Ana a dezvăluit însă că apelează la varianta în care nu mănâncă 70 de ore doar o singură dată pe sezon, acum mâncând doar o masă pe zi.

„Acum mănânc intermitent OMAD. Am jumătățile de lună într-o variantă și în alta, depinde cum am timpul. De obicei, nu mănânc niciodată mai mult de două ori pe zi. Îmi este suficient să îmi iau caloriile din acele două mese pe zi. Este incredibil câtă stare îmi dă. O fac o singură dată pe sezon (n.red.: postul de 70 de ore). Înfometarea nu este o chestiune cu care să te joci', a mai spus Ana, la Antena Stars.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton