Cristian Mihăilescu, declarație de dragoste pentru Felicia Filip, după 32 de ani de căsnicie: "O iubesc și o admir foarte mult"

 Dumitrache Laura
.

Felicia Filip este căsătorită cu regizorul de operă Cristian Mihăilescu de peste trei decenii. Deși sunt împreună de ani de zile, cei doi se iubesc și trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Cristian Mihăilescu i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, chiar în ajun de Ziua Îndrăgostiților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Felicia Filip și Cristian Mihăilescu trăiesc o poveste de dragoste extrem de frumoasă. Cei doi s-au cunoscut pe scena Operei Naționale din București, în 1987, iar de atunci formează un cuplu. Deși sunt căsătoriți de peste 30 de ani, Felicia Filip și Cristian Mihăilescu nu au copii.

felicia-filip-cristian-mihailescu-1_90721600felicia-filip-cristian-mihailescu-1_90721600

Îndrăgita artistă și regizorul Cristian Mihăilescu formează unul dintre cele mai solide cupluri. Felicia Filip a mărturisit a fost întotdeauna înconjurată de dragoste din partea soțului ei.  Soprana mărturisește că, deși nu au fost binecuvântați cu copii, au deja o familie mare.

Citește și: Felicia Filip și soțul ei, poveste de dragoste ca-n filme: „Am crescut copiii din familie ca și când ar fi fost ai mei”

Citește și:Soprana Felicia Filip, poveste dramatică de viață: „Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!”

Citește și:De ce a fost operată de urgență Sarah, fiica Ancăi Serea, deși analizele i-au ieșit bune: „Mi-a zis că e rău, rău…”

Citește și:Claudia Pavel revine la TV. Ce emisiune va prezenta artista: „Este proiectul meu în întregime, de la concept până la invitați'

Cristian Mihăilescu, declarație de dragoste pentru Felicia Filip, după 32 de ani de căsnicie

Cristian Mihăilescu și Felicia Filip sunt căsătoriți de 32 de ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe scena Operei Naționale din Capitală, la montarea spectacolului „Poveştirile lui Hoffmann'. De-a lungul anilor, cei doi au declarat că deși sunt căsătoriți de multă vreme, nu s-au certat niciodată. Recent, maestrul Cristian Mihăilescu i-a făcut o declarație de dragostei soției sale.

„Felicia e îndemânatică, din punct de vedere tehnic e un geniu. O iubesc, dar o admir foarte mult pe Felicia Filip. Ca toată lumea, ca artista pe care o cunoașteti cu toții. Dar o admir pentru caracterul fabulos pe care îl are. Caracterul ei este și mai frumos decât talentul ei. Atât de generoasă și atât de altruistă….Sunt profund un admirator al ei” , a declarat Cristian Mihăilescu pentru spectacola.ro.

Felicia Filip și Cristian Mihăilescu nu au copii

Felicia Filip, 63 de ani este o voce excepțională, dar și un om modest. Soprana este căsătorită cu Cristian Mihăilescu de trei decenii dar nu au avut copii. Chiar și așa, cei doi au o familie numeroasă și au nepoți și strănepoți din partea fraților.

„Nu, nu avem copii, dar am nepoți, am chiar strănepoți, în sensul în care sora și fratele meu au copii. Trebuie să vă spun, dacă este să mă laud, am crescut copii ca și când ar fi fost ai mei. Primul născut din familia noastră, de la vârsta de cinci zile, când a venit acasă cu mămică lui, l-am preluat eu, pentru că mămicii i-a fost teamă să pună mâna pe el să-l spele, iar de la 5 zile eu i-am făcut baie.”, declara artista în urmă cu ceva timp pentru click.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Felicia Filip și Cristian Mihăilescu

Cei doi artiști vorbesc întotdeauna despre povestea lor de iubire, si speră ca multi tineri să aibă parte de același exemplu. Felicia Filip și Cristian Mihăilescu se bucură de fiecare moment petrecut împreună, iar bucuria și optimisul sunt secretul căsniciei lor.

„Ne-am cunoscut pe scenă ca în filmele de Hollywood din anii 1940. Eram solist la Opera Națională din București, se monta o operă superbă care are nevoie la un moment dat de o voce excepțională de femeie. Atunci nu aveam solistă și s-a anunțat că vine o tânără superbă care a câștigat multe premii internaționale. În timpul dimineții, la repetiții, apare o fată cu părul strâns în coadă, îmbrăcată foarte normal. Mi s-a părut cea mai frumoasă din lume și mi se pare și acum. Regizorul cerea ca personajul respectiv să se așeze la pian și să cânte ceva. În clipa în care s-a așezat la pian și a început să cânte, mi s-a părut că s-a deschis cerul', a povestit Cristian Mihăilescu într-o emisiune tv.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton