Cine este Romeo Visca, noul actor din serialul Lia. A studiat la Hollywood

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este Romeo Visca, noul actor din serialul Lia. Povestea de dragoste dintre dintre Petru (Ştefan Floroaica) şi Lia (Ana Bodea), va avea parte de o nouă provocare. Este vorba de Laur, un bărbat misterios din trecutul Liei, care vrea să-i facă rău eroinei principale. Rolul lui Laur este interpretat de actorul Romeo Visca, absolvent ale unor prestigioase școli de actorie din SUA și Marea Britanie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Romeo Visca, noul actor din serialul Lia. Telespectatorii care urmăresc serialul „Lia, soția soțului meu”, au parte de noi surprize în povestea de iubire dintre dintre Petru (Ştefan Floroaica) şi Lia (Ana Bodea). Un bărbat misterios, cu intenții ascunse, își face apariția în acțiunea telenovelei. Personajul este interpretat de Romeo Visca, un actor care a studiat la Academia de Film din Los Angeles, dar și The Royal Academy of Dramatic Art din Londra. Viața lui Romeo Visca a fost marcată de o mare tragedie, și anume moartea părinților.

313410959_10160301880592766_3726562952203623128_n313410959_10160301880592766_3726562952203623128_n

Cine este Romeo Visca, noul actor din serialul Lia

Romeo Visca, 36 de ani, este actorul care-l va interpreta pe Laur, un personaj negativ, care va oferi și mai multă complexitate serialului difuzat pe Antena 1. Romeo Visca a studiat la cele mai prestigioase școli din lume. A finalizat studiile în actorie de film la Hollywood, mai exact la Academia de Film din Los Angeles. În teatru s-a specializat pe tărâmul lui Shakespeare, la Academia Regală de Artă Dramatică din Londra.

De asemenea a urmat un stagiu complet de practică la Universal Studios si Warner Brothers, iar licenţa şi-a susţinut-o la Warner Brothers.

Citește și: Ghinion pentru George Burcea. Ce actor i-a furat rolul în Adela, noul serial de pe Antena 1

Citește și: Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan, noii actori din serialul Lia: „Ne scot total din aria de confort'

Citește și: Jorge s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost transportat de urgență la spital. A plâns de durere: „Nu arată deloc bine’

Citește și: Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează: „Banii mei sunt munciți și…’

Marea dramă din viața lui Romeo Visca

Romeo Visca s-a stabilit la Londra și a venit în România special pentru proiectul Lia. Chiar dacă a luat contact cu cele mai prolifice zone din domeniul cinematografiei și ale actoriei, Romeo Visca are origini modeste, născându-se în Bacău. Viața sa este marcată de o mare tragedie, și anume moartea părinților. Actorul nu mai are rude în România, dar și-a construit o viață frumoasă la Londra.

Romeo Visca, despre serialul Lia

Romeo Visca se arată foarte încîntat de faptul că va juca în serialul produs de Ruxandra Ion și a declarat că își dorea de mult timp să revină în România. Publicul l-a mai putut vedea pe Romeo Visca în serialul Adela, unde a interpretat tot un personaj negativ.

Personajul pe care il voi interpreta este LAUR si el vine sa lamureasca situatia in care se gaseste Lia.
Doar ca Laur nu intelege cum de a ajuns intr-un triunghi amoros Petru-Lia-Laur si este pus pe fapte mari.
Evident…urmeaza niste episoade pline de actiune si intrigi, probabil violente si alte acte demne de un serial marca Ruxandra Ion',
a scris Romeo Visca, pe Facebook.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton