Cristian Boureanu, surprins alături de Laura Dincă, după despărțirea de Cristina Belciu. În ce ipostaze au fost văzuți

 Miniosu Alexandra
.

Cristian Boureanu a fost surprins alături de Laura Dincă, la o lună de la despărțirea de Cristina Belciu. Fostul politician a fost văzut de paparazzi în câteva ipostaze controversate în compania fostei sale iubite, cea cu care s-a iubit mai bine de 6 ani. Omul de afaceri și blondina s-au despărțit anul trecut, iar în luna august au anunțat separarea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu a fost surprins alături de Laura Dincă, la o lună de la despărțirea de Cristina Belciu. Fostul politician a fost văzut de paparazzi Spynews.ro în compania blondinei, cea cu care s-a iubit mai bine de 6 ani. Aceștia au fost surprinși la un restaurant din București, situat în zona de Nord a Capitalei.

cristian-boureanu-laura-dinca-1cristian-boureanu-laura-dinca-1

Luna trecută, în aprilie, Cristian Boureanu și Cristina Belciu au anunțat că s-au despărțit, după cinci luni de relație. Potrivit spuselor lor, aceștia au decis de comun acord să nu mai formeze un cuplu. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți fanii cuplului, pentru că a venit atunci când se așteptau mai puțin.

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit după cinci luni de relație:”Cel mai frumos cadou de la destin…”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu.Cristina Belciu, comparată cu Monica Bellucci

Citește și: Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden:„Este foarte greu'

Citește și: Delia, răspuns surprinzător când a fost întrebată despre copii:„Ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă'

Cristian Boureanu, surprins alături de Laura Dincă, la o lună de la despărțirea de Cristina Belciu

La acea vreme, Cristina Belciu spunea că nu îi poate reproșa nimic lui Cristian Boureanu și că s-au despărțit strângându-se în brațe.

„Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră', spunea atunci Cristina Belciu.

Cristian Boureanu, după despărțirea de Cristina Belciu: „Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin'

De asemenea, și Cristian Boureanu a avut doar cuvinte de laudă la adresa Cristinei Belciu. Fostul politician spunea despre brunetă că a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin pe care l-a primit în ultima perioadă.

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună', a susținut Cristian Boureanu.

De altfel, după separare, Cristian Boureanu și Cristina Belciu au susținut public că vor rămâne prieteni. Însă, imaginile cu afaceristul surprinse acum au reușit să uimească pe toată lumea. Laura Dincă, fosta lui parteneră, a fost văzută ieșind din casa acestuia, ținând o pungă în mână.

Laura Dincă, văzută în timp ce ieșea din casa afaceristului

Imediat după, Laura Dincă a fost văzută la un restaurant din zona de nord a Capitalei, alături de o prietenă. Acolo se afla și Cristian Boureanu. Omul de afaceri nu a pierdut timpul și a mers la masa lor, pentru a sta câteva minute bune de vorbă. Puteți vedea imaginile AICI.

Cristian Boureanu și Laura Dincă au decis să se despartă după aproximativ 6 ani de relație, în august 2021. La acea vreme, afaceristul anunța separarea public, conform sursei menționate.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat', a transmis atunci Cristian Boureanu.

Ce spunea Cristina Belciu despre Laura Dincă

Acum ceva timp, într-un interviu pentru Antena Stars, Cristina Belciu spunea că nu mai există nicio cale de împăcare între ea și Cristian Boureanu. Printre altele, bruneta a susținut că fosta lui parteneră, Laura Dincă, nu ar fi motivul separării dintre ei, deoarece nu concurează cu nicio femeie.

„Nu s-a pus problema de fosta. Eu știu ce valorez, nu concurezi cu nicio femeie, nu am competiție, nu m-ar răni în niciun fel dacă s-ar împăca cu ea, am niște principii, valori și credințe care nu îmi dau voie să mă uit în jur, efectiv nici nu stă mintea la așa ceva', transmitea Cristina Belciu.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton