Domeniile Prince Matei lanseaza Bistrot, o gama de vinuri exclusiv HoReCa

 bogdan.galca
.

Domeniile Prince Matei lansează Domeniile Prince Matei Bistrot,  o noua gamă, dedicată exclusiv HoReCa, creată din dorința de a oferi experiențe memorabile care hrănesc trupul și sufletul, atunci când preparatele savuroase din restaurante se întâlnesc cu vinuri pe măsura. Cele trei vinuri se vor gasi de acum incolo in meniurile de bauturi ale restaurantelor voastre preferate, asa ca puteti alege: fie un cuvée roșu, un asamblaj de Cabernet Sauvignon, Merlot si Fetească Neagră,  sau un rosé produs din struguri de Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră si Pinot Noir si, de ce nu, un cuvée alb, un vin sec si parfumat din Fetească Albă si Fetească Regală. Toate sunt vinuri cu denumire de origine controlată Dealu Mare.

Domeniile Prince Matei înseamnă un terroir unic ce se întinde pe 80 de hectare de pământ care cere respect, măiestrie și migală pentru a se exprima prin vinuri mari, cu potenţial de învechire foarte bun, lucru dovedit de fiecare ediţie a vinului Prince Matei din 1998 încoace. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton