Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la Survivor. Cum s-a lăudat prietenilor

 Sutiu Theodora
.

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la preselecțiile Survivor România și pare decis să se facă remarcat. Bărbatul a completat formularul de înscriere și acum așteaptă cu nerăbdare decizia producatorilor show-ului de la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la Survivor. Acum, tot ce mai rămâne este să îi se dea o șansă să intre în competiția din Republica Domnincană, pentru că, spune el, are toate calitățile să facă fața provocărilor celebrului concurs.

cristi-2cristi-2

Ce îl recomandă pe Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, pentru concurs

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la Survivor. Potrivit propriilor declarații, Cristi Marin mizează însă, în primul rând, pe celebritate și pe faptul că este un obișnuit al emisiunilor de televiziune, ceea ce l-ar putea ajuta să treacă peste emoțiile de la consiliile de eliminare.

El a scris în fișa de înscriere că cel mai interesant moment din viața lui a fost acela în care a devenit persoană publică.

„Am fost Contele Dracula într-o emisiune live, la 'Un Show Păcătos' și am apărut în sicriu și în tot acest timp am fost pe telefon și îmi anunțam prietenii de pe Facebook să urmărească emisiunea. Eram la ușa Marianei Moculescu.

A se viziona momentul pe Youtube', a răspuns Cristi Marin la întrebarea 'care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut până acum?'.

Citește și: Sorin Pușcașu de la Survivor va deveni tată

Citește și: Pe ce a cheltuit Moroșanu banii de la Survivor, aproape 50.000 de euro

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit.Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți

Cum a devenit celebru Cristi Marin

Cristi Marin a devenit celebru în urmă cu un deceniu, după ce a început o relație controversată cu Mariana, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu.

Povestea lor a fost marcată multe scandaluri, despărțiri și împăcări dar și cu dezvăluiri la limita decenței.

Marin a publicat o serie de fotografii compromițătoare cu Mariana Moculescu iar la un moment dat a susținut că a avut o relație în paralel cu fiica Marianei, Nidia.

Survivor România sezonul 3. Când ar putea începe filmările

Ultimul sezon al emisiunii Survivor a fost unul extrem de intens și foarte urmărit. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură fiecare meci dintre Războinici și Faimoși.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiuni, făcea dezvăluiri despre următorul sezon Survivor, în vară. Prezentatorul spune că e pregătit să se întoarcă la cel mai iubit show.

El a fost întrebat dacă ar mai prezenta Survivor sezonul 3, în cazul în care emisiunea ar începe de la finalul acestei veri.

'August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului.

Am aduce pentru publicul nostru, publicul care clar este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr atât de mare, am aduce din nou proiectul.

Ar fi al doilea sezon pentru mine, într-adevăr. Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul, despre ce este vorba.

Dacă toate astrele se aliniază din nou, dacă eu mă întorc de la Viena din nou și sunt împreună cu colegii mei din Kanal D și asta e intenția mea, atunci răspunsul meu ar fi DA, însă cu siguranță aflăm împreună și vă comunicăm cât de repede se poate, după ce aflu', spunea Daniel Pavel, în luna august. =

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton