Cristi Chivu a împlinit 41 de ani! Cum l-a surprins soția lui, Adelina

 Iacob Antonia
.

Cristi Chivu a împlinit 41 de ani! Fostul fotbalist și-a sărbătorit ziua de naștere pe 26 octombrie. Soția lui, Adelina, l-a surprins cu un mesaj emoționant la miezul nopții. Cristi Chivu și Adelina se iubesc de 14 ani și au împreună două fiice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sărbătoare mare în familia lui Cristi Chivu! Fostul fotbalist a împlinit 41 de ani, iar Adelina, partenera lui de ani buni, i-a făcut o surpriză imensă. A postat pe Instagram o imagine în care Cristi Chivu apare alături de fetele lui. Fosta prezentatoare tv a scris în dreptul fotografiei un mesaj de dragoste.

adelina-chivu-2adelina-chivu-2

La mulți ani, iubirea mea! Cel mai bun prieten! Te iubesc', a scris Adelina Chivu pe rețelele de socializare.

Cristi Chivu a împlinit 41 de ani!

Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de 13 ani și au o relație de 14 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri. În urmă cu ceva timp, Adelina Chivu povestea care este secretul relației cu soțul său.

‘Pe noi asta ne defineşte dintotdeauna – şi datorită faptului că am fost plecaţi singuri, departe de prieteni şi familiile noastre şi am stat noi doi împreună atât de mulţi ani. Nu că nu am avea prieteni aici. Dar la început, când noi ne-am căsătorit, el s-a mutat din Roma în Milano şi eu din Bucureşti în Milano, deci ne-am trezit noi doi singuri într-un oraş pe care nu-l cunoşteam şi unde nu cunoşteam pe nimeni – iar prietenia a fost fundamentul relaţiei noastre’, mărturisea aceasta.

Citește și: Adelina Chivu, despre viața de familie alături de Cristi Chivu: „El e mai sever…'

Citește și: Fiica lui Cristi Chivu, actriță în serialul Adela. Ce rol interpretează Anastasia Chivu

Citește și: Andreea Tonciu și toată familia ei sunt infectați cu COVID-19: „Mi-e frică!'

Citește și: Cum a reacționat Denise Rifai când a fost oprită în trafic de un polițist: „Am greșit'

Adelina și Cristi Chivu locuiesc în Italia

Adelina Chivu locuiește în Milano de câțiva ani, împreună cu celebrul ei soț, Cristian Chivu, și cele două fiice, Natalia și Anastasia. Într-un interviu acordat okmagazine.ro, Adelina a explicat că din cauza pandemiei nu a mai reușit să ajungă în România în ultimii doi ani.

Soția fostului fotbalist a povestit despre cum a decurs pentru ea și pentru familia ei perioada pandemiei, dar și despre ce reguli aplică atunci când vine vorba despre educația celor două fetițe.

„În perioada de vârf a pandemiei erau o grămadă de poliţişti pe stradă, când coborai te trimiteau imediat în casă. Cineva pe Instagram îmi scria: «hai că nu e chiar aşa!» Şi asta discutam: poate în alte zone ale oraşului a fost altfel, dar în centru a fost nebunie. Când mă întreabă cineva despre cum a fost, eu mă refer strict la zona în care m-am învârtit eu’, a spus Adelina.

Cristi Chivu: Mi-a plăcut maxim că am putut să stau acasă

Cristi Chivu se pare că nu a avut o problemă în mod special cu perioada în care a fost nevoit să stea doar în casă. Călătorind foarte mult înainte, fostul fotbalist s-a putut bucura de familia sa, dar și de meciurile de la TV. Chiar el este cel care spune tuturor: „Mi-a plăcut maxim că am putut să stau acasă’.

El a fost foarte bine. Îi place la nebunie să stea în casă, să se uite la TV, la meciuri, să nu trebuiască să se trezească la o anumită oră. Dacă a avut o viaţă în care a fost mult pe drumuri, lui i-a prins foarte bine să fie cu noi, să facem diverse lucruri, să gătim…‘, a spus Adelina despre soțul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton