Dragoș Bucur, primele declarații despre noul sezon Românii au Talent: „Eu mă așteptam să fie...”

 Sutiu Theodora
.

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt jurați în noul sezon Românii au Talent. Ei fac echipă cu Andra și Andi Moisescu, după plecarea Alexandrei Dinu și a lui Florin Călinescu de la masa juriului. Filmările au început deja, iar prezentatorul de la Visuri la Cheie a oferit o primă impresie legată de atmosfera din platou, dar și despre colegii lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cele două vedete au făcut declarații despre noua provocare, Dragoș Bucur a vorbit pe seama primei zile de filmări, într-un interviu pentru Măruță. Actorul a declarat, evident, în glumă că se aștepta ca atmosfera în platou să fie una mult mai animată. Cel mai mult, spune el, i-au lipsit glumele lui Mihai Bobonete, comediantul care îi interpretează pe Bobiță în Las Fierbinți.

romanii-1romanii-1

Dragoș Bucur, primele declarații despre noul sezon Românii au Talent

Sezonul 12 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize, iar actorul a ținut să împărtășească o primă impresie.

„M-am cam plictisit pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în… Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa.

A fost destul de plictisitor, dar a fost prima filmare', a spus el în stilul său caracteristic. De față au fost și Andra, Andi Moisescu și Mihai Bobonete, cel din urmă reacționând: „Eu zic să muți autocarul în partea asta', a spus actorul făcând referire la emisiunea pe care o prezintă Dragoș Bucur de ani, Visuri la cheie.

Citește și: Dragos Bucur și Mihai Bobonete, jurați la Românii au Talent

Citește și: Nicole Cherry, despre faptul că a picat la preselecții, la Românii au Talent

Citește și: Dan Negru a investit în criptomonede, dar are un mare regret

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu, după divorț

Declarațiile lui Mihai Bobonete despre rolul de jurat

Prezentatorul show-ului, Smiley, a intervenit și el în discuție și a făcut declarații despre noile prezențe de la masa juriului.

„Mă simt foarte bine. Oamenii care au venit acum nu îi cunosc foarte bine, dar am auzit că sunt niște băieți deosebiți', a declarat el la PRO TV.

Mihai Bobonete, care apare de ani în serialul „Las Fierbinți', s-a arătat foarte încântat că a fost cooptat în echipa „Românii au talent'.

„E foarte fain. Aici nu are legătură cu Fierbințiul, are legătură cu toată viața mea, pentru că de obicei am făcut spectacolul pe scenă și acolo era publicul.

Acum mă simt ca cei din public, aici se întâmplă toată treaba. Nu am stat niciodată atât de aproape de scenă să văd un spectacol, mai ales că acesta e unul dintre cele mai bune spectacole, dacă nu numărul 1 în România. Aici vezi cam tot ce ai putea să vezi', a menționat actorul la PRO TV.

Primele impresii ale noilor jurați

Anterior, cei doi actori declarau că sunt foarte încântați de acest proiect. Entuziasmat de noua provocare, Dragoș Bucură declară: ‘Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!’.

Încântat să se alăture echipei celui mai iubit show din România, Mihai Bobonete spune: ‘Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton