Cristi Borcea, despre cei 9 copii ai săi și mamele lor: „Mi-am dorit să nu aibă traume”

 Miniosu Alexandra
.

Cristi Borcea a vorbit public despre cei 9 copii ai săi și mamele lor. Urmașii lui sunt rezultați din relațiile cu patru femei diferite. Deși este o fire destul de discretă, fostul acționar de la Dinamo a scos la iveală câteva detalii și despre cele care le-au dat naștere moștenitorilor lui, mai ales despre actuala parteneră de viață, Valentina. Iată ce a spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea a scos la iveală unele detalii neștiute despre cei 9 copii ai săi și mamele lor. Fostul acționar de la Dinamo a vorbit destul de rar despre acest subiect, preferând întotdeauna să păstreze discreția în privința vieții private. Ei bine, acum însă, de dragul internauților, el a dezvăluit cum se înțeleg cele patru femei diferite cu care el are 9 copii.

cristi-borcea-copii-1cristi-borcea-copii-1

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite. Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin', găzduit de Nasrin Ameri, acesta a vorbit public despre mamele copiilor săi, în special despre actuala lui soție, Valentina. Printre altele, afaceristul a explicat motivul pentru care a făcut tot posibilul ca femeile cu care a făcut copii să ajungă să se înțeleagă foarte bine, încât să nu existe gelozii și rivalități.

Citește și: Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea:„Eu sunt timidă, dar așa am simțit să fac atunci'

Citește și: Cum a depășit Cristi Borcea momentele dificile din viața lui:”Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani”

Citește și: Mihai Trăistariu îi ține pumnii lui WRS la Eurovision:S-a redresat din mers. Îi trebuie doar puțin noroc!'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima declarație în scandalul cu Armin Nicoară:'Am și uitat că melodia…'

Cristi Borcea, despre cei 9 copii ai săi și mamele lor

Potrivit spuselor lui, Cristi Borcea și-a dorit ca cele patru femei diferite cu care are copii să se înțeleagă bine, pentru că s-a gândit în primul rând la moștenitorii săi. A vrut dintodeauna ca aceștia să crească într-un mediu civilizat și să nu aibă traume.

„Am avut interesul să fiu cât mai bine cu ele, să crească toți copiii într-un mediu civilizat, normal, și să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt foarte bine, eu sunt bine', a spus Cristi Borcea în cadrul podcastului.

Fostul acționar de la Dinamo, despre actuala soție, Valentina

Printre altele, Cristi Borcea a dezvăluit câteva lucruri inedite și despre soția lui, Valentina, de care e îndrăgostit până peste cap. Omul de afaceri preferă să stea de vorbă cu ea în loc să privească meciurile de fotbal.

„Eu nu credeam niciodată că pot să renunț la fotbal. Am avut pasiuni, și pescuitul și vânătoarea, dar nu credeam vreodată că voi ajunge să renunț să mă uit la un meci de fotbal. Uite, eu prefer acum să stau cu Valentina, stăm pe terasă, câte 3-4 ore în fiecare seară, jucam și remi, vorbim, și nici nu mă uit la meciurile de fotbal', a adăugat el.

Atunci când a fost întrebat dacă el crede în suflete pereche, fostul acționat de la Dinamo a mărturisit că abia la maturitate a putut conștientiza asta.

„Depinde de perioada în care întâlnești acea persoană. Dacă Valentina mă prindea acum 20 de ani, nu putea să mă țină în frâu sau să stau acasă. De-asta ți-am spus că nu regret nimic din ceea ce am făcut în viață, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, atunci când a trebuit', a mai explicat el.

În continuare, Cristi Borcea a fost întrebat dacă el crede în loialitate și fidelitate. Răspunsul lui nu a întârziat să apară: „Da, păi dacă nu aș crede aș lua-o razna. Cel mai important este să le ai în familie. Dacă nu, ești destabilizat'.

„Copiii și Valentina sunt cele mai mari realizări'

De-a lungul timpului, Cristi Borcea a bifat numeroase reușite. Cele mai mari realizări ale lui sunt copiii și actuala soție, Valentina. Acesta a precizat că toți urmașii lui se înțeleg și se iubesc.

„Acum îmi văd de familie, de copii, sunt un om care a muncit enorm, care a trecut prin toate fazele și etapele vieții, dar care a lăsat ceva în urmă peste tot pe unde a trecut. Nu aș schimba nimic din viața mea. Toate perioadele au fost frumoase, am 9 copii de care sunt mândru. Copiii sunt cea mai mare realizare a mea. Copiii și Valentina sunt cele mai mari realizări ale mele.

Valentina vine cu o energie pozitivă extraordinară, iar copiii se iubesc toți și se înțeleg extraordinar de bine. E bataie pe Milan. Alex (n.r. fiul pe care îl are cu Alina Vidican) îmi spune: „Dar e fratele meu'. Gloria îmi zice: „Tati, nu mă lasă să mă joc cu Milan'. Melissa stă cu ei, Carolyn, deci toti. Patrick a stat și el o lună de zile la ei (n.r. în America)', a spus acesta.

Cristi Borcea a condus trei femei la altar

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, dar doar pe trei dintre ele le-a condus la altar. Acestea sunt Mihaela, Alina și Valentina. Numai în pușcărie, afaceristul a făcut 4 copii. Acesta a intrat în închisoare în 2014 şi a fost eliberat pe 2 iulie 2018, după condamnarea în Dosarul Transferurilor.

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie (n.r. cu Alina Vidican). Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent', mărturisea Cristi Borcea, mai demult, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu'.

Cristi Borcea a fost căsătorit 22 de ani cu Mihaela. Cu ea, acesta are trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (19 ani). În timpul mariajului, afaceristul ar fi cunoscut alte două femei, pe Alina Vidican și Simona Dana Voiculescu.

Pe cea dintâi, Cristi Borcea a luat-o de nevastă, iar ea i-a făcut doi copii: Alexandru (9 ani) şi pe Gloria (7 ani). Acesta are o fiică și cu Simona Dana Voiculescu, pe nume Andreina Carolyn Christine, în vârstă de 15 ani. Omul de afaceri a făcut trei copii și cu actuala lui soție, Valentina, pe Milan Cristian (6 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 3 ani.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton