Bogdan vrea să plece de la Insula Iubirii. Ce decizie a luat Celia, iubita lui

 Raiciu Adriana
.

Emisiunea Insula Iubirii a început de doar câteva zile, iar un concurent a cedat deja în faţa ispitelor. De asemenea, un cuplu este pe cale să plece acasă. Bogdan şi-a arătat dorința de a părăsi emisiunea, însă rămâne de văzut dacă Celia este sau nu de acord.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Celia și Bogdan au ales să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Însă, după doar câteva zile de concurs, cei doi au izbucnit în lacrimi și au spus că nu pot sta pentru o perioadă prea lungă unul fără celălalt. Ei bine, îndrăgostiții au primit o şansă unică, pe care „Insula' o poate oferi doar unuia dintre participanţi, de-a lungul sezonului. 

bogdan-insula-iubirii-10bogdan-insula-iubirii-10

„Dacă ajungi la limita puterii, a neputinţei, atunci «Insula» îţi poate oferi o şansă – să participi la o ceremonie a focului cu totul şi cu totul specială, doar tu şi cu Celia! Trebuie să ştii că acceptul tău, de a fi prezent acolo cu ea, vine la pachet cu o decizie greu de luat. Dacă tu accepţi această provocare, noi va trebui să o întrebăm şi pe Celia, dar răspunsul îl vom afla doar la ceremonia focului. Dacă ea vine, veţi pleca amândoi, împreună sau separat. Dacă răspunsul ei e negativ, va trebui să rămâneţi amândoi, pe insule separate, până la final!', i-a spus Radu Vâlcan lui Bogdan.

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana:„Nu mi s-a părut ok’

Citește și: Cuplurile de la Insula Iubirii 2022.Cine sunt perechile care își vor testa relațiile

Citește și: Cum arată Ozana Barabancea în realitate, fără niciun filtru de Instagram.În trecut, a avut 128 kg

Citește și: Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat’:„Se purta urât cu mine, foarte urât!’

Bogdan vrea să plece de la Insula Iubirii. Ce decizie a luat Celia

Temptation Island – Insula iubirii a primit cu brațele deschise noi cupluri pregătite să-și testeze relațiile cu cel mai dur test al fidelității. Cele cinci perechi se declară entuziasmate și dornice să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor îndrăgostiți.

Ei bine, Bogdan se pare că nu este pregătit să își petreacă atât de mult timp departe de partenera lui de viață. Astfel, a cerut să plece acasă, iar Radu Vâlcan i-a făcut o propunere în legătură cu această decizie. Dacă Celia vine la ceremonie, cei doi vor pleca acasă, împreună sau separat. Totuși, dacă răspunsul ei este negativ, vor fi nevoiți să rămână până la final.

„Eu am luat decizia să plecăm! O iubesc! Ştiam în ce mă bag, venind aici, dar e mai greu decât mi-am imaginat! Vreau să îi ofer ocazia să mă vadă din nou, dacă nu mai poate să ducă acest test!', a spus Bogdan.

Totuși, Bogdan, dezamăgit, spune: „Se pare că a decis să nu vină!'. Rămâne de văzut ce decizie a luat Celia și cum va reacționa partenerul ei când va afla, totul într-o nouă ediție de la Insula Iubirii.

Celia și Bogdan au izbucnit în lacrimi la Insula Iubirii

Pe insula băieților, Bogdan Atinge nu s-a lăsat pradă ispitelor și distracțiilor, gândindu-se în cea mai mare parte din timp la iubita lui, Celia. Într-un moment tensionat, tânărul în vârstă de 23 de ani s-a emoționant și a recunoscut, printre lacrimi, că nu suportă distanța dintre el și partenera lui de viață. 

„Uită-te la mine, eu sunt terminat fizic, psihic. Mai ești și tu să-mi dai cuțite. Asta nu e realitate, nu e un test. Sunt sub pământ! Ce test mai e și ăsta?’, i-a spus Bogdan lui Rareș.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton