Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate. Primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare

 Pirvu Cristina
.

Cristi Borcea a fost eliberat săptămâna trecută din închisoare. Afaceristul nu a stat prea mult în România, a plecat imediat în Budapesta. Se pare că are probleme de sănătate și trebuie să se trateze. Acolo are un prieten de nădejde pe care se poate baza mereu. 

Și-a strâns soția în brațe, și-a sărutat copiii pe frunte și a fost fericit să îi revadă pe toți apropiații. Acum, Cristi Borcea a oferit primele declarații după ce a ieșit din închisoare. Are de mulți ani probleme de sănătate și se pare că acum are nevoie din nou de ajutorul medicilor.

Afaceristul se afla în Budapesta pentru a face tratament. A lăsat totul în urmă, chiar și fotbalul și tot ce ține de vechile pasiuni. Sărbătorile încă nu știe unde le va petrece, dar e sigur că va fi alături de familie.

'Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou.

În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta. Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută:

'În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!'. Îi aparține lui Al Pacino', a comentat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Primele zile de libertate, ex-dinamovistul a ținut să fie alături de nașul său, Marius Vizer, care a rămas apropiat de Borcea pe durata detenției în cele două dosare.

Cristi Borcea si familia 1Cristi Borcea si familia 1

Tabloul de familie este complet. Cristi Borcea s-a fotografiat alături de Valentina Pelinel și copii

Bucuria este imensă în familia Valentinei Pelinel, pentru că soțul ei a venit acasă. În luna februarie, fostul acționar de la Dinamo a ajuns în spatele gratiilor, iar gemenele sale, Rania și Indira, au venit pe lume în luna martie. Cristi Borcea și-a putut strânge în brațe copiii pe care îi are cu Valentina Pelinel, iar fericirea li se citește pe față.

După ce au stat separați timp de 7 luni, Valentina Pelinel poate sta liniștită acasă alături de soțul ei. Este prima fotografie în formulă completă, iar micuțele Rania și Indira seamănă izbitor cu tatăl lor. Milan, fiul cel mare al Valentinei Pelinel, s-a bucurat foarte mult că își poate petrece timp cu tatăl lui. ‘Familie’, a spus vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton