Babs, iubita lui Dorian Popa, a recunoscut toate operațiile estetice. Cum arăta înainte

 Stamen Diana
.

Iubita lui Dorian Popa a trecut pragul cabinetului medicului estetician. Claudia Iosif, Babs așa cum îi place să i se spună, a recunoscut toate operațiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului, iar acum se pregătește pentru încă una.

Babs este mai mare cu 6 ani decât Dorian Popa, însă vârsta nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Claudia Iosif arată foarte bine, însă a recunoscut că are mai multe intervenții estetice. La doar 23 de ani, iubita lui Dorian Popa a ales să-și pună implanturi mamare, iar mai apoi a continuat și cu alte operații. Babs are implant de sprâncere, augumentarea buzelor cu acid hialuronic, liposucție și rinoplastie.

În doar câteva zile, iubita lui Dorian Popa va ajunge din nou pe mâna medicului estetician. Bruneta își va opera nasul pentru a doua oară, pentru că nu este mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut la prima intervenție.

„Acum trei ani m-am operat prima oară la nas şi, din păcate, nasul după operaţie era foarte lat. Săptămâna viitoare am o nouă intervenţie”,  a declarat Claudia Iosif.

Citește și: Cât de sexy e iubita lui Dorian Popa! 'Babs' este cu șase ani mai mare decât artist, dar pare de 20

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dorian Popa. Bruneta are 36 de ani

Claudia Iosif, sau Babs, cum îi zic prietenii, este partenera lui Dorian Popa de mulți ani de zile și, deși nu au oficializat relația, au una dintre cele mai trainice povești de iubire din showbiz. Bruneta are un business înfloritor cu haine, multe vedete purtându-i creațiile. Pe lângă asta, Babs are un fizic de invidiat, la cei 36 de ani ai săi, pe care îl întreține cu sport, deși la începutul anului o bătea gândul să-și subțieze talia în cabinetul doctorului estetician, așa cum a mărturisit pentru Click!.

Cu adevărat spectaculos este faptul că deși pare o puștoaică, Claudia Iosif este cu circa șase ani mai mare decât iubitul său, Dorian, așa cum singură a precizat la Antena Stars, când a fost întrebată dacă are de gând să facă un copil. 'Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Eu deja am 36 de ani, nu cred că am spus asta până acum. Eu am vorbit cu Dorian și de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma și chestia asta.Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate', a declarat iubita lui Dorian.

FOTO: Facebook

Claudia Iosif și Dorian PopaClaudia Iosif și Dorian Popa

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton