Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor. Ce se întâmplă între cei doi

 Lupescu Anca
.

Cristi Borcea și Mihaela, fosta lui soție, au ajuns în fața judecătorilor. Este vorba despre procesul terenurilor de la Constanța. Afaceristul are probleme, din nou, din cauza terenurilor din Constanța, despre care cei din instanță constataseră că fuseseră furate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ulterior, terenurile au revenit în proprietatea Unităţii Administrativ Teritoriale Municipiul Constanţa și a Statului Român. Potrivit celor de la Spynews, Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela, au fost rechemați în instanță, după ce la Tribunalul București a fost intentat un nou proces de autoritățile constănțene.

Oficialii din județul Constanța au cerut, printr-o cerere depusă la Tribunalul București, anularea contractelor încheiate de Mihaela și Cristi Borcea, având ca obiect un număr de terenuri din județ.

În acest scandal au fost implicate și alte nume importante din lumea showbizului, precum Dragoş Săvulescu, fostul primar al Constanței Radu Mazăre și Georgică Giurgiucanu, fost lider al PSD Constanţa. Toți au primit deja sentințe grele, între trei și cinci ani de închisoare. Cristi Borcea a primit, la primul proces, o pedeapsă de 11 ani de inchisoare, pentru infracțiuni precum complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni și interzicere a unor drepturi. Lui Cristi Borcea i-a fost confiscată și o sumă uriașă de bani, în valoare de 957.107 de euro.

valentina_pelinel_cristi_borcea_cristian_boureanuvalentina_pelinel_cristi_borcea_cristian_boureanu

Cristi Borcea a ajuns la tribunal cu fosta soție, Mihaela. Prima soție a lui Cristi Borcea a vândut un hotel din Botoșani, de care se ocupa chiar ea, cu suma de două milioane de euro.

Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți pentru mai bine de 20 de ani. Chiar dacă cei doi și-au separat destinele și au divorțat cu mult timp în urmă, afaceristul și prima lui soție au rămas parteneri în afaceri.

Cei doi și-au refăcut viețile, iar Cristi Borcea este, în prezent, căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel, în timp ce Mihaela Borcea și-a regăsit iubirea în brațele fostului polițist Sorin Rap.

Cristi Borcea, în vacanță cu Valentina Pelinel și copiii lor

După ce a scăpat de infecția cu covid-19, Cristi Borcea, Valentina Pelinel și restul familiei au plecat împreună la munte. Cei doi le-au luat pe gemene și pe fiul lor și au plecat la munte, pentru o scurtă vacanță. Cei patru s-au fotografiat împreună și formează o familie frumoasă.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au plecat în vacanță alături de fiul lor, Cristian Milan și gemenele Rania Maria și Indira Maria, de unde au postat și fotografii.

Citește și: Scandal monstru între Mircea Badea și Dorian Popa. Prezentatorul Tv s-a enervat la culme:Trebuie să îl bage la pușcărie

Citește și: Delia a dezvăluit că suferă de o boală rară!Cu ce probleme se confruntă artista

Citește și: Karmen a avut COVID-19! Cum se simte acum:„E foarte dificil acest virus

‘Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist.’, declara despre familia sa, cu puțin timp în urmă, Cristi Borcea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton