Alina Pușcaș, scandal în trafic. A fost înjurată de o șoferiță care, culmea!, i-a lovit mașina

 Lupescu Anca
.

Alina Pușcaș a trecut prin clipe deloc plăcute după ce a fost victima unei șoferițe. Vedeta a fost amenințată și înjurată în trafic chiar de persoana vinovată. O șoferiță, neatentă și grăbită, i-a lovit mașina Alinei Pușcaș. Când prezentatoarea i-a atras atenția, femeia s-a comportat ireal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva a rămasă uluită de comportamentul celeilalte femei și a povestit totul pe rețelele de socializare. Ea a jignit-o și i-a lovit mașina Alinei Pușcaș, spre surprinderea acesteia, care a vrut să cheme Poliția, însă lucrurile au degenerat.

'Există multe momente în care regret amarnic că trăiesc în București. Tocmai am avut parte de un astfel de moment, în care nu înțeleg de ce există unii oameni liberi pe străzi. Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina. Am deschis și i-am spus doamnei: 'Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!'. Bineînțeles, că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu', a spus Alina Pușcaș, pe pagina sa de Instagram, imediat după ce a avut loc incidentul despre care povestește, vizibil afectată.

puscaspuscas

'Mda, din păcate, i-am spus că poate ar fi mai bine să sesizăm un organ de poliție, să vedem ce se poate întâmpla, a început să zică că se… pe organul de poliție, pe mine, pe familie, pe tot. Și pentru că nu știu cum se numește această doamnă, am filmat-o pentru că intrase la locul de muncă, de lângă mine, să o vedeți cum lucrează cu clienții, fără mască, fără nimic'.

Dieta-minune a Alinei Pușcaș

Alina Pușcaș are trei copii și o siluetă de invidiat. Totuși, vedeta a recunoscut că, pe parcursul pandemiei, a luat puțin în greutate și a decis să ia măsuri. Iată cum a dat jos kilogramele în plus!

Alina a împărtășit experiența cu fanii ei de pe contul de Instagram, unde nu a uitat totuși să menționeze că nu este vorba despre un regim de viață, ci despre o dietă la care a apelat pe termen scurt.

„Sunt pentru prima oară în viața mea la dietă. Există o diferență foarte clară între un regim alimentar sănătos și o dietă.

Regimul alimentar sănătos l-am folosit și m-am ținut sau nu m-am ținut de el în funcție de situație, dar clar este că acum sunt la dietă. O chestie foarte strictă care nu-mi permite trișarea.

De ce am luat această decizie? După ce slăbisem câteva kg, (…) am mâncat de la ora 2 în fiecare zi până la ora 10 constant, încontinuu și m-am îngrășat la loc. Mare prostie am făcut, am mâncat non-stop.

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Citește și: Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor! Cu ce vedetă s-a antrenat

Citește și: Mioara Roman suferă de o boală gravă. Oana Roman, cu lacrimi în ochi: „Are un Parkinson foarte agresiv

Citește și: Cleopatra Stratan a postat prima fotografie cu mama ei.Cum arată soția lui Pavel Stratan

Am aflat dieta de la Monica Anghel și m-am hotărât să o țin cu strictețe pentru că ea chiar dă rezultate. Am început să o țin acum 3 zile și am slăbit deja două kg’, s-a confesat Alina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton