Crina Semciuc va deveni mamă pentru a doua oară! "Cam așa m-a prins 2020"

 Oana Pantazi
.

Semne bune anul are… pentru actrița Crina Semciuc, care și-a anunțat fanii recent că urmează să devină mamă pentru a doua oară, în 2020.

Crina Semciuc, una dintre cele mai carismatice și mai talentate actrițe ale tinerei generații, le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi chiar la început de an. Actrița a postat pe contul de socializare o fotografie din care se poate observa că se află într-o lună destul de avansată de sarcină, comentând, cu umor: „Cam așa m-a prins 2020”.

Crina Semciuc nu este la prima experiență de mamică. În urmă cu 3 ani actrița a mai dat naștere unui băiețel, Radu. În 2016 vedeta a filmat însărcinată într-unul dintre filmele în care era protagonistă.

Crina Semciuc a devenit mamă pentru prima oară în 2016

Crina Semciuc s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Radu Stancu, în anul 2015, și a fost, așa cum spunea prietena ei, Ela Voineag, „probabil cea mai frumoasă mireasă din lume”. Crina a fost cu adevărat o mireasă extrem de frumoasă, ea alegând o rochie de mireasă neconvenţională, trei sferturi, accesorizată cu o centură neagră şi o voaletă. Mirele a fost extrem de elegant cu un costum bleumarin, accesorizat cu un papion în aceeaşi nuanţă.

În 2016, familia lor s-a mărit cu încă un membru, micuțul Matei Radu primind taina botezului în luna octombrie. Și iată că, patru ani mai târziu, Crina și Radu se pregătesc să devină din nou părinți, însă viitoarea mămică încă nu a divulgat sexul bebelușului.

Foto: Facebook

Crina-Semciuc-mama1Crina-Semciuc-mama1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton