Gabi Bădălău, atac la Claudia Pătrășcanu printr-o fotografie umilitoare. Artista a luat foc!

 Oana Popoiag
.

Multă lume îngroapă securea războiului la final de an, în speranța unui viitor liniștit, dar nu este și cazul foștilor soți Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, a căror ceartă nu are sfârșit. Totul petrecându-se în public! Bădălău a postat o fotografie în care a cenzurat chipul fostei soții, iar reacția acesteia nu a întârziat să apară…

Claudia Pătrășcanu trece de aproape șase luni prin cea mai stresantă perioadă din viața ei. Divorțul de Gabi Bădălău, urmat de un adevărat scandal, suferința și lupta pentru custodia celor doi copii generează disensiuni fără sfârșit și nici măcar întrarea în 2020 nu i-a făcut pe cei doi să o lase mai moale.

Șirul scandalurilor continuă cu un gest neașteptat al lui Gabi Bădălău, care a postat o fotografie unde apare alături de Claudia Pătrășcanu. Toate bune și frumoase până aici, numai că fața fostei soții este acoperită de un emoticon.

Gabi Bădălău, gest neașteptat la adresa Claudiei Pătrășcanu. Artista e foc și pară!

Claudia a luat foc și l-a dat de gol pe Bădălău, distribuind fotografia cu pricina în social media, însoțită de un mesaj acid.

'În 2019, chiar în ziua de 31, mi s-a pus o bulină pe față…..cineva în care am crezut, pe care l-am iubit și pe care l-am respectat, a făcut acest lucru fără să se gândească, că mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor așeza, rana se va vindeca, cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita!

Sunt recunoscătoare pentru tot, inima mi-e curățată de resentimente, aștept cu nerăbdare anul ce vine, sunt pregătită pentru un 2020 de vis și nu voi mai permite nimănui sa râdă de ceea ce sunt și însemn EU! Iertați, iubiti și acceptați tot ce vă oferă viața, cu bune sau rele! Vă transmit toate gândurile bune și un an de VIS!', a scris Claudia Pătrășcanu, care după divorț s-a mutat la Constanța, unde locuiește alături de mama ei și de cei doi copii.

Claudia Pătrășcanu și Gabi BădălăuClaudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Foto: Instagram

Citește și: Operația estetică a Iuliei Albu de care nu știe nimeni. Are o intervenție mai puțin obișnuită: 'Da, am avut niște glezne mai groase!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton