Crina Abrudan, prima apariție la TV după eliminarea de la Survivor 2023. Ce spune despre DOC: "Mi se pare un actor extraordinar de bun..."

 Dumitrache Laura
.

Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor România 2023 pe 8 martie. Fosta prezentatoare de știri a făcut parte din echipa Faimoșilor și a fost eliminată din concurs în urma voturilor publicului. Crina Abrudan a avut prima apariție după ieșirea din concurs și a vorbit despre colegii din echipa Faimoșilor. Vedeta l-a descris pe DOC, care a părăsit Survivor România pe 15 martie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor România 2023 la nici o lună de concurs. Vedeta a intrat împreună cu Mihai Zmărăndescu în echipa Faimoșilor, dar la începutul lunii martie a fost eliminată. Acum, fosta prezentatoare tv a avut prima apariție la tv, fiind invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

CRINA ABRUDANCRINA ABRUDAN

Crina Abrudan a acceptat provocarea de la Survivor România și a făcut parte din echipa Faimoșilor. Îndrăgita prezentatoare tv a fost eliminată în urmă cu două săptămâni, după ce a primit cele mai putine voturi din partea publicului. Zilele trecute, DOC a fost cel care a părăsit Republica Dominicană.

Citește și: Câți bani câștigă Crina Abrudan la Survivor 2023. Este plătită mai puțin decât Carmen Grebenișan

Citește și:Crina Abrudan a împlinit 45 de ani. A petrecut în vacanță, în Maldive: „Cam așa a fost de ziua mea'

Citește și:Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au împăcat, după scandalul divorțului. Cum au fost surprinși împreună: „S-au unit puterile'

Citește și:Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: „Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă”

Crina Abrudan, prima apariție la TV după eliminarea de la Survivor România 2023

Crina Abrudan a rezistat aproape o lună la Survivor România 2023. Vedeta a intrat în echipa Faimoșilor, dar a fost eliminată pe 8 martie, din jungla dominicană. Fosta prezentatoare de știri a primit cele mai putine voturi din partea publicului și a plecat acasă. Recent,Crina Abrudan a avut prima apariție la TV și a comentat eliminarea lui DOC. Fosta concurentă de la Survivor România consideră că multă lume l-a considerat pe artist un om fals din cauza atitudinii sale schimbătoare.

Eu am spus și pe testimoniale. Mie DOC mi se pare un actor extraordinar de bun. El poate să întruchipeze 5 personaje într-o zi, dacă vrea el. Acum poate să fie isteric și nebun, acum poate să fie un om frumos și cuminte, peste 10 minute să te certe și peste 30 de minute să te pupe, iar tu să nu înțelegi care e, de fapt, DOC.El intră și iese foarte ușor dintr-un rol, iar ceea ce a înnebunit pe toată lumea a fost că nu mai înțelegea nimeni cine este DOC. Lumea din camp a început să îl judece pentru că nu este asumat și joacă un rol la Survivor. Nu putem să-l judecăm nici pe el, nici pe Ionuț, nici pe nimeni că au ales să joace un rol', a spus Crina Abrudan in emisiunea lui Cătălin Măruță.

Crina Abrudan: „Pe mine nu m-a deranjat, pe alte fete le-a deranjat”

Crina Abrudan a intrat la Survivor România 2023 la începutul lunii februarie. Fosta prezentatoare de știri a făcut parte din echipa Faimoșilor, unde a fost implicată într-un scandal cu Mihai Zmărăndescu. Pe 8 martie, Crina Abrudan a fost eliminată din concursc. De-a lungul celor aproape 3 luni de stat la Survivor România, DOC a avut multe scandaluri cu colegii săi de echipă.

Cu toate astea, Crina Abrudan a declarat că artistul nu a deranjat-o cu nimic, dar au fost alte fete din echipă care s-au simțit deranjate de DOC. „Pe mine nu m-a deranjat, pe alte fete le-a deranjat. Aveam subiecte de discuție comune. Mie îmi făcea plăcere să vorbesc cu el și cu Ionuț', a adăugat fosta concurentă din echipa Faimoșilor.

Crina Abrudan, ceartă cu Bianca Patrichi, la Survivor România 2023

Fosta prezentatoare de știri a avut o ceartă de proporții cu Bianca Patrichi, înainte să fie eliminată de la Survivor România 2023. Crina Abrudan s-a declarat dezamăgită de comportamentul colegei sale de echipă și i-a transmis acest lucru chiar înainte de a pleca din concurs. „Pentru mine, ești o dezamăgire', i-a spus fosta prezentatoare de știri dansatoarei și coregrafei Bianca Patrichi.

Cele două Faimoase au început să se certe și nu s-au îmbrățișat la plecarea Crinei Abrudan. „Nu mă mângâia, te rog frumos, pe cap așa pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca cu un jeg…' i-a spus Bianca Patrichi fostei sale colege, Crina Abrudan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton