CRBL a fost eliminat de la Survivor. A părăsit concursul din cauze medicale

 Dumitrache Laura
.

CRBL a fost eliminat de la Survivor. CRBL a părăsit competiția Survivor România 2022. Artistul a rezistat aproape patru luni în jungla Dominicană, făcând parte din echipa Faimoșilor. Producătorii au decis ca CRBL să se întoarcă în țară din cauza problemelor medicale. Așadar, cântărețul a fost eliminat, fiind nevoit să se întoarcă în țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

CRBL a fost eliminat de la Survivor. CRBL a fost eliminat din competiția Survivor România în ediția din 18 aprilie 2022. După aproape patru luni pe insula Dominicană, artistul se va întoarce acasă la familia sa. Din păcate pentru el, medicul din Republica Dominicană a decis ca CRBL să părăsească emisiunea.

CRBLCRBL

CRBL a fost eliminat de la Survivor. CRBL a avut câteva vorbe pentru colegii care au rămas în competiția Survivor România. De asemenea, rapperul și-a cerut scuze în fața tuturor, iar înainte să părăsească competiția, CRBL i-a îmbrățișat pe toți. Cântărețul nu a mai primit acordul medicilor pentru a mai continua să facă parte din acest proiect.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor:”A scos la iveală ce era cel mai rău…”

Citește și: Drama neștiută prin care a trecut CRBL, înainte de Survivor:„Am dormit de foame'

Citește și: Tragedie în familia lui Ronaldo.Unul dintre gemenii săi a murit la naștere

Citește și: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia:”La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți”

CRBL a fost eliminat de la Survivor

CRBL a fost eliminat de la Survivor. CRBL a părăsit competiția Survivor România 2022, după aproape patru luni de stat în jungla Dominicană. Rapperul a fost nevoit să plece din competiție din cauza problemelor de sănătate dobândite în Republica Dominicană. Înainte de a părăsit competiția, CRBL a avut câteva cuvinte de laudă la adresa colegilor săi.

„CRBL părăește competiția pe temeiuri medicale. Recuperarea ta se va face în condiții optime în afara competiției Survivor', este anunțul făcut de Daniel Pavel în show-ul de la PRO TV.

CRBL: „Am foarte multe regrete”

CRBL a declarat că este o situație neplăcută pentru el și și-ar fi dorit să joace alături de colegii săi. Din păcate, starea sa de sănătate nu îi mai permite acest lucru. Faimosul și-a luat rămas bun de la colegii săi, iar cea mai afectată de plecarea lui a fost Elena Chiriac. Concurenta a izbucnit în lacrimi când a auzit că artistul va părăsi competiția. Rapperul a declarat că are multe regrete și că i-ar fi plăcut să fi avut un meci cu TJ Miles, cel care luptă în echipa adversă, a Tigrilor.

„E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Nu am apucat să lupt măcar o dată împotriva lui TJ, fair-play, sportiv. Am foarte multe regrete care țin de Survivor. 

Apropo de acasă, astăzi am câștigat cumva cel mai important joc de comunicare. Este comunicarea personală.Am să mă duc acasă. O să mă conectez cu tribul de acasă, așa cum spuneți. Am să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă și unică', a declarat CRBL.

CRBL, probleme de sănătate la Survivor România

În ultimele două săptămâni, CRBL a lipsit de pe teren, iar Vulturii au jucat fără un membru al echipei. După zile întregi de stat deoparte, medicii au decis ca rapperul să părăsească competiția, având în vedere că problemele sale de sănătate sunt mult mai grave.

Artistul a fost surprins când a aflat că trebuie să plece din emisiunea, părăsind sala de consiliu cu lacrimi în ochi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton