OQO_Hot Point pentru cei mai cool ochelari ai verii

 advertising.ringier
.

Pe Calea Victoriei la numărul 60 veți găsi the it point' în materie de showroom-uri de optica din București. De curând s-a deschis cel mai nou magazin de ochelari de soare și de vedere din oraș. 

Vedete și influenceri ne-au atras deja atenția in social media aspura acestui nou magazin pe care l-am vizitat și va putem spune ca nu doar are o selecție foarte cool de rame de ochelari dar și arata foarte bine. Are un design fresh și un aer occidental. 

Acest spațiu poate fi transpus în orice alta capitala a lumii fără a cerea discrepanta. Bifează orice cerință în materie de standarde de confort, design și calitate. 

Acest nou magazin declină shop-ului online www.oqo.ro intr-o forma fizică pentru a veni în completarea gamei de servicii pentru a putea răspunde integrat necesităților clienților. Printre brand-urile comercializate în cadrul shop-ului, atât online cât și fizic, se numără Saint Laurent, Prada, Tom Ford, Chloe, Valentino, Balenciaga, Bottega Veneta și multi alții. 

De curând OQO a introdus în selecția sa și o gama exclusivistă, TOM FORD Prive ce se găsește într-un număr limitat de magazine în lume și un număr limitat de produse, iar pe viitor magazinul plănuiește să aducă în România și alte brand-uri exclusiviste și colecții de lux pentru a se diferenția și a oferi clienților o gamă completă, pornind de la perechi de ochelari mass-market până la piese de high-end. 

În magazinul din Str. Calea Victoriei 60, OQO oferă servicii complete, de la consult oftalmologic până la consultanță în alegerea ramelor potrivite și customizarea lentilelor de vedere sau pentru ochelari.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton