Costin Craioveanu, noi acuzații după ce s-a încheiat divorțul de Mihaela Cernea: "Cea mai frumoasă familie s-a destrămat din cauza unor țărănoi"

 Laciu Andreea
.

Pictorul Costin Craioveanu lansează noi acuzații stranii, în plin proces de Mihaela Cernea. Încă învăluită în mister, despărțirea acestuia de solista trupei Class încă stârnește curiozitatea multora. După ce s-a aflat că artista și-ar fi părăsit soțul, au apărut și informații în presă conform cărora cântăreața ar fi cerut inclusiv un ordin de restricție împotriva soțului ei, deoarece acesta ar fi fost violent și ar fi agresat-o fizic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Însă, această situație încâlcită cu adevărata cauză a divorțului nu a fost lămurită clar și răspicat până acum, în mod public, de niciuna dintre cele două persoane implicate. Acum, cel cunoscut de mulți drept „pictorul vedetelor” a transmis un mesaj dur, dar straniu, în care aruncă vina pentru separarea de Mihaela Cernea pe niște persoane misterioase care ar locui în Capitală.

costin-craioveanu-5costin-craioveanu-5

Costin Craioveanu, despre cauza divorțului de Mihaela Cernea

Cântăreața a anunțat în luna martie a acestui an că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 din București. Tot aici, introdusese un ordin de restricție împotriva soțului ei, în luna ianuarie tot anul acesta. Conform Click.ro, se pare că așa a aflat și Costin Craioveanu că soția lui divorțează. Atunci s-a înfuriat la culme, a lansat acuzații în miez de noapte pe internet, dar se pare că mariajul lui nu a mai putut fi salvat.

Acum, pictorul Costin Craioveanu a făcut iar o declarație controversată, tot pe Instagram, așa cum a mai procedat și în trecut. De data aceasta, el susține că în relația lui cu Mihaela Cernea ar fi intervenit alte persoane, care le-au distrus povestea de iubire.

„Azi, 29 septembrie 2022 ….Cea mai frumoasă familie din România s-a destrămat, azi, din cauza unor țărănoi de pe Sălăjean! Asta e viața ….tot timpul voi avea grijă de ei', a anunțat pictorul, potrivit Click.ro.

Citește și: Ce afacere are Mihaela Cernea. Cu ce se ocupă cântăreața de la trupa Class, în plin divorț de pictorul Costin Craioveanu: „Căutam un loc unde…”

Citește și: Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este studentă la două facultăți de renume. Cât de mari sunt taxele: „Poate vom lua și un credit”

Citește și: În plin proces de divorț, Mihaela Cernea neagă acuzațiile inițiale că soțul ei, Costin Craioveanu, ar fi bătut-o. Ce a declarat pictorul: „Cum să-i dați, mă…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu mai vrea ca Anamaria Prodan să-i poarte numele, după divorț. Impresara renunțase, în acte, la „Prodan'

Au împreună doi copii

Se pare că acesta a acceptat, în cele din urmă, divorțul. Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au fost căsătoriți timp de 18 ani și au doi copii, pe Leon, în vârstă de 17 ani, și pe Leia, în vârstă de 14 ani. Acest mesaj este doar ultimul dintr-o serie de postări disperate ale lui Costin Craioveanu, care a ales să își expună opiniile public prin intermediul rețelelor de socializare.

Să iubești un om 21 de ani și…nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești, 21 de ani?', s-a mai plâns el, într-o altă postare de pe Instagram.

Mihaela Cernea, ordin de restricție împotriva pictorului

În data de 19 ianuarie 2022, cântăreața cerea oficial un ordin de restricție împotriva lui Costin Craioveanu. Soțul ei ar fi agresat-o fizic. Ordinul a fost emis chiar de a doua zi și timp de trei luni, bărbatul a fost obligat să păstreze distanța minimă de 200 de metri față de soția sa.

Se pare că atunci bărbatul lovise și două mașini din cartierul Cotroceni, pe strada unde locuiește Mihaela Cernea. Conform mai multor surse, Costin Craioveanu ar fi fost sub influența alcoolului, iar Poliția ar fi deschis un dosar penal pe numele lui.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton