Cornel Ilie – Prima aniversare a căsătoriei

 Florentina Liutic
.

Astăzi, pe 4 iulie, Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, sărbătoreşte prima aniversare a căsătorie sale.  Pe 4 iulie 2015, el se căsătorea cu iubita lui, Eliza, în cadrul unei ceremonii relaxate de la care nu au lipsit dansul în ploaie, ţinutele casual sau melodiile trupei The Beatles, preferata lui.

 

cornel ilie

 

„1 an. Primul an. Cel mai interesANt, importANt si fascinANt… La multi ani, famILIE!;) #teiubesc', este mesajul postat de artist pe pagina sa de Facebook.

 

În urma cu 1 an, Cornel Ilie, considerat unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc îşi anunţa casătoria.

 

„Sambata, 4 iulie, 11.30 am. Atunci, impreuna cu Eliza, am facut un pas de oameni mari, bucurandu-ne ca niste copii. S-au spus doi de ‘Da! cu voce tare si de alte multe ori din priviri. Ale noastre si ale celor care ne-au fost aproape. Cuvantul ‘familie acum inseamna ‘Fam ILIE.

 

La doar o săptămână de la nuntă, Cornel Ilie făcea un alt anunţ extrem de important, declarând că urmează să devina tătic. În luna noiembrie, s-a născut fetiţa lui, Zara Ecaterina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton