Cornel Galeș și-a dorit să fie înmormântat lângă soția sa. Ce premoniție a avut soțul Ilenei Ciuculete

 Oana Pantazi
.

Cornel Galeș, soțul artistei Ileana Ciuculete, a decedat duminică într-un dramatic accident de mașină. Deși avea doar 60 de ani, acesta își pusese deja lucrurile la punct privind viața de dincolo. Cornel Galeș dorea să fie înmormântat alături de soția sa.

Moartea lui Cornel Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete, ridică o mulțime de probleme, dat fiind că acesta a decedat în Spania și costurile repatrierii trupului sunt imense. În România însă, soțul artistei s-a ocupat de locul de veci imediat după moartea soției sale, Ileana Ciuculete, acesta având chiar o premoniție, după cum afirmă nașa lor de cununie, Doina Belu.

„El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori și s-au uscat. Și atunci mi-a zis că: astea nu se prind pentru că eu aici trebuie să vin”, a afirmat aceasta pentru Agenția Vip.

Chetă pentru repatrierea lui Cornel Galeș în țară

Cea care se va ocupa de formalitățile de înmormântare este fosta iubită a artistului, Viviana, femeia alături de care a fost după moartea soției sale. Deși cei doi nu mai erau de ceva vreme împreună, se pare că Viviana și-a asumat responsabilitatea înmormântării fostului ei iubit, o misiune extrem de dificilă, dat fiind că nu are cheile de la casa lui Cornel Galeș – aflate în posesia unui prieten de-al lui – și, drept, urmare, fără acte, nu poate demara formalitățile.

Mai mult, conform cancan.ro, Viviana ar fi început deja să facă chetă printre prietenii lui Cornel Galeș, deoarece repatrierea trupului acestuia din Spania nu este deloc ieftină. Soțul Ilenei Ciuculete ar urma să fie fi înmormântat în țară, alături de femeia iubită, după cum afirmă nașa lor de cununie.

„Eu sunt prea bătrână, nu pot să mă implic cum mi-aș dori. Iar doamna Viviana nu știu dacă va insista atât de mult să îl aducă, nu știu dacă vrea… Nici nu știu dacă poate, fără o semnătură de la rudele lui. Dar, chiar și așa, nu știu dacă va dori să plătească atât de mult, nu îi mai lega nimic. Mă rog la Dumnezeu să se poată, dar nu ține de mine, ține doar de ea dacă vrea să plătească atât.O să vorbesc cu duhovnicul lui, cu cei de la cimitir, o să îl ducem la Biserica unde a fost depusă și fina. Apoi, o să vorbesc cu cei apropiați, să pregătim toate lucrurile care trebuie, pomana, tot, doar să fie adus. Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea', a declarat Doina Belu.

Cornel Galeș, alături de Ileana Ciuculete și fiii acesteiaCornel Galeș, alături de Ileana Ciuculete și fiii acesteia
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton