Corina Caragea s-a mutat în casă nouă și a dezvăluit cu cine a împodobit bradul: "E un vis împlinit"

 Dumba Gabriela
.

Corina Caragea petrece primul Crăciun în casă nou, după un „drum lung și anevoios”, cum spune ea. Prezentatoarea Știrilor din sport, la Pro TV, a așteptat mult acest moment și deja a împodobit bradul în noua ei locuință.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Caragea și-a văzut visul împlinit, după o perioadă în care a muncit enorm pentru a duce la bun sfârșit proiectul important pentru ea, numit „casa”. Și „acasă”. Vedeta Pro TV spune că i-a fost foarte greu să o ia de la zero cu acest mare vis al său, însă totul este perfect acum.

1037119-corina-caragea-291037119-corina-caragea-29

Corina Caragea, primul Crăciun în casă nouă

Invitată ieri în emisiunea „Vorbește lumea', Corina Caragea a anunțat că s-a mutat în casă nouă și a împodibit primul său brăduț acolo, împreună cu sora ei.

„O să fie primul Crăciun într-o casă nouă. E un vis împlinit după un drum lung și anevoios. E greu să o iei de la zero cu o casă. Dar e cu atât mai mare fericirea când în sfârșit te vezi mutat. E perfectă acum.

Am și făcut bradul cu sora mea. Știu că pentru unii e important să îl facă pe 24. Eu nu am mai avut răbdare, e și casa nouă, abia așteptam', a povestit prezentatoarea de la Pro TV, care, momentan, nu a arătat poze cu noua ei locuință.

Citește și: Cum și-a anunțat Cristina Bălan soțul că este însărcinată. L-a făcut să creadă că are COVID:'I-am arătat lui Gabriel că sunt pozitivă' / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte:„A fost grea separarea’. Cum s-a schimbat viața de când este însărcinată

Citește și: „Înainte să mor vreau să te îmbrățișez'.Scrisoarea impresionantă primită de Messi din partea primei învățătoare

Ce-și dorește Corina Caragea de Crăciun

De sărbători, ea îi va avea pe toți cei dragi alături. Nu are mari dorințe pentru Moș Crăciun, e modestă și se roagă doar să fie sănătoasă și, dacă e posibil, să mănânce și să nu se îngrașe.

„Nu îmi plac Moșii! Întreabă ce vrea de la Moș Crăciun, nu de la Moșu. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Nu îmi doresc ceva în mod special.

Îmi doresc să nu îmi ia ceva din ce am pentru că e foarte ok așa cum e. Și … Aș mai vrea de la Moș Crăciun să mănânc fără să mă îngraș', a mai declarat Corina Caragea la „Vorbește lumea'.

Întreabată despre cum va petrece Revelionul, mai ales că pe 31 decembrie e ziua ei de naștere, va împlini 40 de ani, ea a dezvăluit că va petrece două săptămâni alături de cei mai buni prieteni, în locul ei preferat din Bali.

„Voi merge în Bali, e cadoul pe care mi l-am făcut de ziua mea. E a treia oară pentru mine în Bali. Îmi place foarte mult acolo și m-am gândit ca anul acesta de ziua mea să merg în locul care mi-a plăcut cel mai mult. E scump drumul până acolo, dar acolo mâncare e foarte ieftină, masajul la fel, sunt multe ieftine', a încheiat ea.

Ce le răspunde Corina Caragea celor care cred că are un „sponsor generos”

Vedeta de la PRO TV mărturisește că mulți au impresia că ea nu muncește și este căsătorită cu un bărbat mai în vârstă și cu mulți bani, având în vedere că pleacă des în vacanțe exotice, care costă o avere.

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani.

Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva', a declarat Corina Caragea pentru EGO.ro.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton