Corina Caragea a vorbit în premieră despre nuntă și copii: “Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări. Nu mă arunc cu capul înainte”. Când ar vrea să devină mamă

 Cica Cristina
.

Au existat multe speculații și s-a spus chiar că s-ar fi căsătorit în secret, însă Corina Caragea nu are momentan gânduri de căsătorie. Crede în ideea că dragoste fără căsătorie poate exista, dar nu și invers. Iată ce ne-a împărtășit frumoasa prezentatoare!

Corina-Caragea-1Corina-Caragea-1

Corina Caragea este o persoană care mizează pe echilibru, ponderație. Își calculează cu atenție pașii și nu face excepție nici când vine vorba despre căsătorie.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit. Căsătoria nu este pentru mine în categoria „realizări'. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a spus Corina Caragea în exclusivitate pentru VIVA!

Citește și: Corina Caragea nu are operaţii estetice: „Aş strica armonia. Lasă aşa!”

Au existat destule zvonuri pe tema unei nunți secrete a vedetei, însă Corina este discretă, dorește să-și mențină viața personală departe de lumina reflectoarelor.

„Rezistența în fața speculațiilor face parte din fișa postului. Așa e când ai o meserie expusă public și tu nu vrei să îti expui și viața privată. Există o diferență între ele și eu țin cont. Așa că tot ce ține de viața mea personală păstrez deoparte, pentru că o valorez și o respect. Sunt destui care își vând nunțile, botezurile și divorțurile pentru bani sau celebritate, așa că publicul are destulă ‘marfă'”, ne-a mai mărturisit Corina Caragea.

Corina Caragea: „Când o să fiu pregătită, o să fac un copil”

Frumoasa prezentatoare nu se gândește momentan nici la posibilitatea de a deveni mamă:„Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri.

Citește și: Corina Caragea, despre nuntă: „Căsătoria nu validează neapărat dragostea!”

Eu nu consider că ești „împlinit' atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil. Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii, nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață” , ne-a împărtășit Corina.

Corina Caragea ne-a mai răspuns și la alte întrebări despre calități, defecte, regrete, frumoasa prietenie care o leagă de colega sa, Ramona Paun într-un interviu ce apare în numărul de luna martie al revistei VIVA!

Sursa foto: PR , Facebook

Citește și: Corina Caragea, imagine din copilărie! Prezentatoarea TV era curajoasă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton