Corina Caciuc a fost cerută în căsătorie de Laurențiu Reghecampf? Imaginea controversată cu inelul

 Martin Lorena
.

Corina Caciuc a fost cerută în căsătorie de Laurențiu Reghecampf? Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu și susțin că se iubesc foarte mult. Tânăra chiar urmează să îi aducă pe lume un copil antrenorului de fotbal. Recent, ea a făcut publică o imagine în care apare cu un inel pe degetul inelar. Au trecut cei doi la nivelul următor?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Corina Caciuc a fost cerută în căsătorie de Laurențiu Reghecampf? Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf și-au făcut publică relația în urmă cu câteva luni. Tot atunci, antrenorul Craiovei și-a anunțat fanii că urmează să fie tată de băiat pentru a treia oară. De-a lungul perioadei, fosta parteneră de viață a acestuia, Anamaria Prodan a ieșit cu declarații extrem de controversate la adresa Corinei. Acum, tânăra în vârstă de 29 de ani a făcut publică o imagine în care apare cu un inel la mână. Vezi AICI fotografia!

Corina-Caciuc-si-Reghe-2Corina-Caciuc-si-Reghe-2

Imaginea a stârnit un val de reacții din partea fanilor. Momentan, nici Laurențiu Reghecampf și nici iubita lui, Corina Caciuc, nu au făcut nicio precizare despre acest inel controversat.

Citește și: Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan:„Mama îl punea să semneze cu martori

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale!Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani: „Icoana mea

Citește și: Mirela Vaida a anulat petrecerea de ziua fiului său deoarece toți cei trei copii sunt bolnavi:„Medicamente, termometre și diete

Citește și: Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza:’Decât ipocrizia totală a unor parașute…’

Corina Caciuc a fost cerută în căsătorie de Laurențiu Reghecampf?

Corina Caciuc a fost cerută în căsătorie de Laurențiu Reghecampf? Corina Caciuc a făcut publică o imagine făcută cu telefonul mobil, în oglindă. Aici se poate observa un inel, ce pare a fi extrem de prețios, pe degetul său inelar, de la mâna stângă, potrivit Spynews. Imaginea a stârnit un val de reacții în mediul online, cu toții întrebându-se dacă Reghe a cerut-o sau nu de soție pe actuala lui iubită.

Acum ceva timp, Laurențiu Reghecampf se declara extrem de îndrăgostit. Antrenorul spunea că e fericit în relația pe care o are acum, mai ales că, în curând, el și Corina Caciuc vor avea primul lor copil.

'Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru', a zis Laurențiu Reghecampf, în podcast-ul lui Cătălin Măruță, în luna februarie.

Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul deschis de iubita antrenorului

Anamaria Prodan a fost întrebată dacă se va prezenta la procesul pe care Corina Caciuc l-a deschis împotriva ei. Aceasta susține că nu are niciun motiv pentru care să meargă la judecătorie. Cu toate acestea, sexy-impresara își dorește ca fiul pe care fostul său soț îl are cu actuala sa iubită să fie sănătos.

,,Cu cine am eu proces? Nici nu știu când e! Nu am de ce să mă prezint! Domnișoara Caciuc să-și dea în judecată trecutul nu pe mine! Pe ea trecutul ei o trage în jos! Când intra cu mine Reghe într-o sala se făcea liniște, acum intră cu rușinea după el. Îi doresc fericire și sănătate noului său copil. Sper ca acesta să-l respecte, cum l-au respectat copiii mei‘, a spus ea pentru Click.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton