Claudia Pătrășcanu, declarație surprinzătoare în divorțul cu Gabi Bădălău: „Timpul rezolvă absolut tot. Se pare că am trecut peste…”

 Borcilă Andreea
.

Claudia Pătrășcanu, declarație surprinzătoare în divorțul cu Gabi Bădălău. După ce au ținut prima pagină a ziarelor de scandal odată cu despărțirea lor, Claudia Pătrășcanu a fost autoarea unei confesiuni neașteptate. Șatena a dezvăluit că e mai liniștită acum, din punct de vedere emoțional, și asta mai ales datorită copiilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu, declarație surprinzătoare în divorțul cu Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău, încă nu au finalizat nici până acum procesul de divorț, la trei ani de când s-au despărțit. După o perioadă îndelungată în care au avut loc discuții aprinse, întâlniri la tribunal, certuri între cei doi soți sau între ea și părinții lui, apele se pare că s-au liniștit. Artista a spus că acum se simte mult mai liniștită.

claudia-patrascanu-decizie-7claudia-patrascanu-decizie-7

Celebra cântăreață a mărturisit, recent, că a acceptat tot ce s-a întâmplat între ea și Gabi Bădălău. De când s-au despărțit, fiecare și-a văzut de drum. Actualul ei soț are o relație de ceva timp cu Bianca Drăgușanu, în timp ce Claudia Pătrășcanu este discretă când vine vorba de viața intimă. În plan profesional, artistei îi merge totul ca pe roate, bucurându-se de concertele pe care le susține în diferite orașe.  

Citește și: Cum a ajutat-o pe Claudia Pătrășcanu duhovnicul să-și schimbe viața:”I-am iertat pe cei care m-au rănit”

Citește și: Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură, după divorțul de Gabi Bădălău:„Zilele mele sunt aglomerate'

Citește și: De ce au divorțat Jorge și Alina Laufer:„Ea mă ducea mereu cu zăhărelul'

Citește și: Ramona Păuleanu și-a botezat fiul, după ce a stat după 8 luni la terapie intensivă.Primele imagini de la eveniment

Claudia Pătrășcanu, declarație surprinzătoare în divorțul cu Gabi Bădălău

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit cum se simte în aceste momente. Cântăreața a spus că în viață e important să ai răbdare, pentru că timpul le va așeza pe toate, mai devreme sau mai târziu. Mai mult, vedeta recunoaște că un divorț este o etapă prin care treci foarte greu.

Timpul rezolvă absolut tot, dar important este să ai răbdare. Am învățat că trebuie să ne acceptăm viața așa cum este, cu întâmplările care vin. Și să nu disperăm! Au fost momente, recunosc, de disperare, de teamă și de orice.

Un divorț nu este ușor. E foarte greu! Se spune că un divorț e mai greu decât atunci când pierzi pe cineva. Se pare că am trecut peste. Sunt bine, sunt liniștită emoțional și copiii m-au ajutat foarte mult', a declarat ea în emisiune. 

Ce a spus Gabi Bădălău despre Claudia Pătrășcanu

Cântăreața a declarat, anul trecut, că soțul ei i-ar fi spus mai multe lucruri în privat. Artista și-ar fi dorit ca tot ce a auzit ea, să afle toată lumea, inclusiv cei din instanță.  

M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță.

Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, gest emoționant pentru cumnata ei 

Claudia Pătrășcanu s-a înțeles de minune cu fosta ei cumnată, Sabina, sora lui Gabi Bădălău. Cele două păstrează legătura și continuă să aibă o relație specială. Ea și soțul ei, Răzvan Marica, se vor cununa și religios tot în luna Mai, așa cum s-au căsătorit acum câțiva ani și Gabi Bădălău cu Claudia Pătrășcanu. 

„Eu am un eveniment de onorat. Parte din mine va fi acolo, copiii mei. Întotdeauna am fost în relații bune cu sora lui Gabi, rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla, și am considerat-o că pe o soră, nu că pe o cumnata în perioada căsniciei mele cu Gabi, a declarat ea pentru Click!

„Întotdeauna am avut multe în comun, acum se pare că și luna în care se căsătorește. Eu și fratele ei ne-am căsătorit tot în luna Mai.

Sunt lângă ea cu sufletul și gândurile bune în cea mai frumoasa zi din viața ei. Acești viitori miri sunt suflete pereche. Le voi dedica piesa Povestea Noastră și lor în momentul în care eu o voi cânta pe scena în acea seară’, a mai continuat artista. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton