Corina Bud revine în muzică. Schimbare spectaculoasă de look în noul videoclip

 Miniosu Alexandra
.

Corina Bud revine în muzică. Frumoasa cântăreață a luat, în sfârșit, decizia de a se întoarce pe scenă, spre bucuria fanilor ei. Și nu oricum! După mai mulți ani de pauză, artista va apărea complet schimbată în noul ei videoclip. Cu perucă brunetă și o atitudine de rockstar, vedeta va fi greu de recunoscut. Iată primele imagini de la filmări!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Corina Bud revine în muzică. Este anunțul pe care fanii artistei îl așteptau de mult timp cu sufletul la gură. Îndrăgita cântăreață se întoarce pe scenă, în forță, pregătită să concureze din nou cu ale sale colege de breaslă. Solista a luat această hotărâre radicală după câțiva ani de pauză.

corina-bud-4corina-bud-4

Corina Bud este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. În ultimii ani, vedeta a lipsit de pe scenă, concentrându-se exclusiv pe viața ei personală. În acest timp, cântăreața a ținut legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare. Aceasta le-a împărtășit diferite imagini din călătoriile ei din cele mai frumoase țări ale lumii, cum ar fi Turcia, Anglia, Olanda, etc. Vedeta s-a tuns scurt, dar și-a păstrat nuanța de blond.

Citește și: De ce a dispărut Corina Bud complet din showbiz. Acum s-a aflat! Artista și-a deschis propria casă de producție și a lansat o melodie nouă:”Această piesă s-a născut dintr-o poveste personală”

Citește și: Cele mai sexy cântărețe la 40 de ani!Corina Bud și Anna Lesko se întrec pe Instagram în imagini îndrăznețe

Citește și: Ambasadorul Rusiei la București, despre negocierile de pace dintre statul rus și Ucraina:”Zelenski este un actor de comedie. Nu știți ce se întâmplă acolo”

Citește și: Zelenski cere întregii lumi să iasă în stradă pentru a protesta împotriva invaziei ruse:„Manifestaţi în numele păcii!'

Corina Bud revine în muzică

În urmă cu câteva ore, Corina Bud a anunțat pe conturile ei de socializare că se întoarce în muzică. Cântăreața a postat un scurt teaser cu noul ei videoclip, iar fanii sunt deja în extaz. Potrivit acestuia, se pare că melodia interpretată de ea va fi una în limba română.

„M-am întors, ne vedem vineri', a scris Corina Bud pe Instagram.

Artista, schimbare spectaculoasă de look în noul videoclip

Potrivit unui comunicat de presă, Corina Bud s-a pregătit intens pentru revenirea pe scena muzicală. Speră ca noul ei videoclip să se claseze pe primele locuri în Trending. Lansarea noii sale piese va avea loc în foarte scurt timp, pe 25 martie 2022.

„Acum, după câțiva ani de pauză, Corina Bud își pregătește revenirea pe scena muzicală cu un nou videoclip cu care speră să rupă din nou topurile. Lansarea este programată pe 25 martie.

Artista se menține foarte bine și e gata să concureze cu colegele artiste din nou. Silueta și ținutele alese sunt pe placul publicului larg, iar cel mai probabil ea va deveni din nou un sex symbol românesc', se arată într-un comunicat de presă.

În GALERIA FOTO puteți vedea și câteva imagini de la noul videoclip al Corinei Bud. Vedeta a și-a păstrat originalitatea și latura excentrică. Astfel, ea demonstrează și în noul videoclip că nu spune „nu' provocărilor. În fotografii, ea apare cu o perucă brunetă ce o prinde de minune.

Corina Bud, transformată într-un rockstar pentru noua piesă

De asemenea, de menționat e și faptul că artista și-a păstrat aceeași siluetă demnă de invidiat. La 42 de ani, Corina Bud arată impecabil și le poate da clasă cu ușurință tuturor puștoaicelor.

„Mereu a știut să fie sexy și senzuală, iar imaginile de la noul videoclip par că promit exact aceleași lucruri. Cu multă piele la vedere și o atitudine de rockstar, Corina își pregătește relansarea', se mai prezintă comunicat.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton