Cătălin Cazacu, pregătit să se căsătorească anul acesta cu Ramona Olaru: "Vreau să fie cât mai repede"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Cazacu este mai îndrăgostit ca niciodată. Motociclistul formează un cuplu cu frumoasa asistentă tv Ramona Olaru, iar cei doi sunt pregătiți să facă marele pas. Sportivul a fost eliminat din competiția Dancing on Ice, fiind implicat într-un nou proiect. Cătălin și Ramona vor să facă nunta anul acesta și să devină părinți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu șii Ramona Olaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu puțin timp, dar lucrurile între ei sunt din ce în ce mai serioase. După ce Ramona a declarat că vrea să devină mămică în 2022, Cazacu a anunțat că ar vrea să se căsătorească în acest an.

Ramona si CazacuRamona si Cazacu

Cătălin Cazacu și asistentă tv de la Antena 1 și-au oficializat relația în urmă cu puțin timp. Ramona Olaru a avut o căsnicie de trei ani ce s-a încheiat în 2019, iar ulterior s-a cuplat cu Cuza, de la Noaptea Târziu. Relația celor doi nu a funcționat și s-au despărțit. Cătălin Cazacu a declarat în urmă cu ceva timp că îi pare rău că mariajul Ramonei a ajuns la final, dar că el o iubește și o apreciează.

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu.A avut relații cu multe femei celebre

Citește și: Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu:”Știam că ea este cu cineva”

Citește și: S-au certat și s-au și împăcat?Cătălin Cazacu, reacție după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

Citește și : Decizia luată de oligarhul rus Roman Abramovich după ce s-a îndrăgostit de o ucreaineană cu 30 de ani mai tânără

Cătălin Cazacu, pregătit să se căsătorească anul acesta cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de câteva luni.Cei doi sunt dispuși să facă marele pas și să se căsătorească. Spre surprinderea multora, motociclistul și asistenta tv vor să își unească destinele cât mai repede. Mai exact, Cazacu își dorește să facă nunta cu Ramona anul acesta. Recent, Cătălin Cazacu a declarat că Ramona este femeia cu care vrea să își petreacă restul vieții.

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim.Sper să fie anul acesta.„, a declarat Cazacu pentru click.ro.

Cazacu nu i-a făcut cunoștință fiului său cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu s-a iubit cu Nico Delinescu, iar din rodul iubirii lor a venit pe lume Andrei, un băiețel care astăzi îi seamănă leit motociclistului. Întrebat dacă Andrei a cunoscut-o pe Ramona Olaru, Cătălina declarat că nu s-a întâmplat acest lucru.

Cu toate astea, Cătălin așteaptă cu nerăbdare momentul în care fiul său o va cunoaște pe femeia cu care se va căsători. „Nu, încă nu a cunoscut-o, dar se va întâmpla și lucrul acesta, tot anul acesta”, a spus sportivul.

Ramona Olaru vrea să devină mamă în 2022

Dacă el își dorește să facă nunta anul acesta, Ramona Olaru vrea să devină mamă pentru prima oară în 2022. Vedeta tv a precizat că lucrează la un nou proiect pe plan personal, dar nu a oferit mai multe detalii.

„Nu îmi mai doresc neapărat ceva (pentru anul 2022, n.r.). Sunt atât de călită, încât nu poate veni ceva ce nu aş putea manageria! Dar dacă vrei ceva neapărat, de mult îmi doresc un copil, aşa că poate în 2022 vine!', a spus ea, potrivit tvmania.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton