Constantin Codrescu a fost înmormântat cu onoruri militare. Fiica lui adoptivă a izbucnit în lacrimi: "M-ai lăsat singură"

 Dumitrache Laura
.

Constantin Codrescu a fost înmormântat cu onoruri militare. Îndrăgitul actor a decedat pe 13 noiembrie, la vârsta de 91 de ani. Marți, 15 noiembrie, Constantin Codrescu a fost înmormântat cu onoruri militare. Fiica sa adoptivă, Anca, a venit din Spania, pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Constantin Codrescu a fost înmormântat cu onoruri militare. Constantin Codrescu a plecat dintre noi în urmă cu câteva zile, la vârsta de 91 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de fiica sa adoptivă, Lăcrămioara Anca, pe rețelele de socializare. Regretatul actor a lăsat în urma sa o durere imensă.

constantin codrescuconstantin codrescu

Actorul a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare. Constantin Codrescu a fost înmormântat la Ghermănești, acolo unde este înmormântată și mama acestuia. Familia,prietenii și fanii și-au luat rămas bun de la îndrăgitul actorul. Sicriul cu trupul neînsuflețit a ajuns la Ilfov cu o mașină mortuată încărcată de coroane și flori de la cei dragi.

Citește și: Regizorul Constantin Codrescu a murit, la 91 de ani:”De ce m-ai lăsat singură Tati”

Citește și:Drama uitată a actorului Constantin Codrescu.Propria mamă i-a otrăvit soția

Citește și:Smiley a fost jefuit:”Mi s-a furat telefonuș”

Citește și: Ce sunt crimele de război 

Constantin Codrescu a fost înmormântat cu onoruri militare

Marele actor Constantin Codrescu a fost condus marți, 15 noiembrie, pe ultimul drum. Actorul a fost înmormântat cu onoruri militare la Ghermănești, acolo unde este înmormântată și mama sa, conform spuselor Ancăi.

Fiica adoptivă a lui Constantin Condrescu s-a întors din Spania pentru a-și lua rămas bun de la tatăl său. Familia, prietenii și fanii l-au condus pe ultimul drum pe Constantin Codrescu. Slujba a avut loc la Biserica din Ghermănești, iar ulterior a fost înmormântat în cimitirul de lângă aceasta. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a ajuns la biserica din Ilfov cu o mașină mortuară și a fost transportat în biserică de către militari, potrivit wowbiz.ro.

Anca Codrescu este devastată după moartea tatălui ei

Anca Codrescu, fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce actorul a fost înmormântat. „Te-am rugat tată să nu mă lași și… M-ai lasat singură”, a scris Anca Codrescu pe contul său de Facebook.

Anca a venit din Madrid, ea fiind stabilită în Spania de mai mulți ani. S-a întors în țară special pentru înmormântarea tatălui ei. Cei doi au avut o relație tensionată în urmă cu câțiva ani, dar ulterior s-au împăcat.

Anca Codrescu nu și-a luat rămas-bun de la tatăl său adoptiv

Anca Codrescu a declarat că de Paște a fost ultima dată când s-a întâlnit cu tatăl ei. Cei doi au păstrat legătura prin telefon, iar recent vorbise cu el să se întâlnească de sărbători. Din păcate, actorul a decedat. Aceasta nu și-a putut lua rămas bun de la tatăl său adoptiv.

” În aprilie am fost ultima dată la tatăl meu, de Paște și de ziua mea. Apoi, am ținut tot timpul legătura. Acum câteva zile am vorbit cu el și mi-a spus că e mai bine, că l-au luat cu salvarea pentru că a avut o cădere de tensiune.

Mi-a spus că i-au dat niște vitamine și că a început să mănânce. Mi s-a părut pozitiv și așa am fost și eu optimistă. Voiam să îi fac în decembrie o surpriză să vin de sărbători acasă și m-a sunt fratele meu vitreg și mi-a spus că tata a murit”, a declarat Anca Codrescu pentru sursa citată.

De asemenea, Anca este supărată pentru că soția tatălui ei i-ar fi spus să nu vină la înmormântarea actorului. „Soția tatălui meu mi-a spus să nu vin la înmormântare pentru că nu se întâmplă nimic dacă nu vin. Cum să îmi spună să nu merg la tatăl meu la înmormântare”, a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton